Najlepše plaže na Hrvaškem in tudi Vogue jih priporoča!

V upanju oziroma s prepričanjem, da bomo vseeno imele čudovito poletje, s kopanjem, sončenjem in sladoledom, sem malo brskala po hrvaških plažah in našla nekaj najlepših. V zadnjih letih je postala Hrvaška zelo priljubljena na svetovnem merilu: čudovite plaže, turkizna voda, dobra hrana in prijazno vreme so odlični faktorji, da se človek odloči za oddih prav v tej državi. In res je, toliko kot smo mi zeleni, toliko so sosedje modri, saj so plaže resnično edinstvene. O tem poročajo tudi tuji mediji in morda je tako, da je katera od vas obiskala prav vse. Priznam, da je osebno ne poznam, mislim pa, da bo napočil čas tudi za kakšno avanturo v to smer.

Zlatni Rat, Bol na Braču
Punta Rata, Brela
Betina Špilja, Dubrovnik
Stiniva, Vis
Little green bay, Hvar

V zadnjih letih so se na Hrvaškem odprli luksuzni hoteli in tudi ponudba apartmajev je postala praktično neskončna. Hkrati so se povišale cene, zato ne moremo reči, da je dopust na morju ravno poceni, po drugi strani pa drži, da lahko hrvaške otoke pogledamo predvsem z barke in tudi to je dodaten strošek. Ob vsem tem naj dodam, da so se pri sosedih kar dobro organizirali na področju dopusta z družino, za najmlajše je skoraj vedno poskrbljeno in tudi plaže so zelo prijazne otrokom, tako da zna biti tovrsten dopust popoln. Pred kratkim je celo Vogue Paris pisal o najlepših plažah na Hrvaškem ter s pomočjo francoskega fotografa ujel nekaj najlepših, turkiznih kotičkov.

Plaža Nugal, Tučepi
Uvala Dubovica, Hvar
Uvala Dubovica, Hvar
Betina Cave, Dubrovnik
Dubovica, Hvar

Kamorkoli nas bo odnesla pot, mislim, da bomo letos še posebej cenili možnost gibanja in tega, da imamo nazaj svoje življenje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.