Kate Middleton in fru fru na zaveso iz 70. let

Kate Middleton je znana po svoji eleganci, nasmehu, gracioznosti in … čudoviti grivi rjavih las. Slog, ki mu je vedno ostala zvesta, spoštuje stroga pravila angleškega dvora brez odrekanja, drzna s prečko na sredini ali ob strani, kratkim frufrujem in živahnimi valovi. Lepotna ikona, ki se je sposobna prepustiti trendom las, ne da bi bila imuna na zapovedi mode ali izgubila prefinjenost prave princese. Njena nova pričeska spominja na 70. leta in ikonično Farrah Fawcett v kraljevski različici.

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Zelo dolgi in valoviti lasje so strukturirani z lahkimi valovi, ki se svobodno premikajo čez ramena. Potrditev trendovske naravnanosti bodoče angleške kraljice: voluminozni in valoviti lasje 70-ih v ključu 2.0 so namreč osvojili zvezde in modne piste ter postali pravi navdih tudi za valižansko princeso. Dodatne podrobnosti? Resice na zaveso, naravnost iz nepozabne nadaljevanke Charliejevi angeli.

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Tovrsten fru fru uokvirja obraz, ne da bi ga zakril, se premika, ne da bi bil videti razmršen: resice na zaveso, ki jih nosi Kate Middleton, so preprosto popolne, zahvaljujoč spretnemu oblikovanju, ki omogoča, da se prameni frufruja zlijejo z ostalimi lasmi. Stajling, ki ga je treba poustvariti z velikimi navijalkami ali sušilcem za lase in krtačo, da dosežete pravi kompromis med urejenostjo in volumnom. Cilj je pravzaprav rahlo privzdigniti korenine, da se prameni odmaknejo od obraza in hkrati zagotovijo, da imajo dolžine popolno zavihano obliko. Kate je tako doživela pravo preobrazbo: zdi se, da se je poleg striženja in oblikovanja zabavala tudi z barvo. Temna in enobarvna rjava, prikazana poleti, se je umaknila sijočemu odtenku. In tako čokoladna barva, ki jo je tako ljubila princesa, oživi zahvaljujoč zelo subtilnim karamelnim pramenom, ki zbledijo od korenin do konic in ustvarijo popolno ravnovesje med balayage in degradé.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.