Modne bleščice tega tedna

Jesen je skoraj tu, kar dokazuje tudi muhasto vreme, medtem pa je modni svet te dni že v celoti predan naslednji topli sezoni. Tedni mode so se prav danes prestavili iz New Yorka v London, hkrati pa tudi tokrat ni manjkalo številnih novih reklamnih kampanj, seveda v večini namenjenih letošnjim hladnim mesecem. Poglejmo, katere med njimi so se najlepše bleščale ta teden:

Ralph Lauren spring 2024

Vse popularnejši model Kaia Gerber znova zavzema črno-belo podobo, tokrat v sklopu nove, jesenske reklamne kampanje modne hiše Valentino.

Valentino jesen 2023

Čari zgodovine so tokrat zasijali v kampanji letošnje prehodne sezone modne hiše Antonio Marras.

Antonio Marras jesen 2023

V povsem drugačno smer pa je zajadrala linija Heaven by Marc Jacobs, kjer v kampanji letošnje jeseni blesti vsem dobro poznana Bella Hadid.

Heaven by Marc Jacobs jesen 2023

Zvesta svoji večni eleganci tudi to hladno sezono ostaja znamka Max Mara, pri kateri seveda ne manjka teddy plaščev in odtenkov rjave.

Max Mara jesen 2023

Ta teden se pri Karen Millen vrača že peta verzija njihove kapsulne kolekcije z naslovom Icons, katere obraz in talent je tokrat postala slovita Tyra Banks.

Karen Millen x Tyra Banks

Za živahno popestritev prihajajoče hladne sezone tokrat skrbi tudi povsem sveža kampanja Desigual x Christian Lacroix.

Desigual x Christian Lacroix

Čisto posebno sodelovanje pa se je zgodilo tudi med znamko Zara in svetovno priznanim modnim fotografom Stevenom Meiselom, v kampanji te posebne kolekcije pa je ta v svoj fotografski objektiv ujel naslednje modele: Lindo Evangelista, Amber Valletta, Irino Shayk, Kaio Gerber, Gigi Hadid ter Penelope Tree.

Zara x Steven Meisel

In za zaključek tokrat še skok med nove kose nakita, kjer svojo novo, jesensko podobo razkrivata Dior v kampanji Rose des Vents z Jenno Ortega v vlogi ambasadorke ter David Yurman v kampanji Sculpted Cable s Sofio Richie.

Dior
David Yurman
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.