Katere čevlje izbrati za elegantno priložnost

To je sezona porok in tudi poletnih zabav, saj lepše vreme kar kliče po tem, da smo zvečer dlje zunaj in se prijetno zabavamo. Mnogokrat me sprašujete, kaj obleči za na poroko ali takrat, ko imate kakšno pomembno druženje. In moj odgovor so visoke pete, kar še ne pomeni, da morajo biti neskončno previsoke, daleč od tega. Je pa res, da visoka peta poskrbi za lepšo hojo (če v njih seveda znamo hoditi) in za super seksi zibanje bokov, ki je moškim zelo všeč. In če odmislimo moške, lahko dodam, da so visoke pete zelo pomembne za žensko samozavest, zato menim, da moramo imeti vsaj dva para v svoji omari: črne in nude. No, če sem iskrena, bi dodala še vsaj deset odtenkov. Mass nam ponuja zelo bogato izbiro modelov, tudi barve so trendovske, elegantne in včasih prav odbite. Ne pozabite, da čevelj o vas pove ogromno, zato izberite pravega.

Nude s prosojnim dodatkom

Morda je model, ki je v tem trenutku najbolj vroč. Osebno me zelo navdušuje in konkretno gre za model, ki ga nosim tudi sama. Je zelo udoben in gre povsod, nima sezon, ker ga nosim zdaj in ga bom tudi pozimi. Je pa nedvomno lepši brez nogavic.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Sandali z bleščicami

Gre skoraj za klasiko, so prav gotovo lepi in zahtevajo zelo urejeno stopalo. Običajno so v srebrni barvi, sicer pa obstajajo tudi zlati in drugi. Ti sandali so bili zelo popularni pred leti in nekako je tako, da so ohranila svojo priljubljenost. Z njimi ne boste zgrešile, hkrati pa na nogi ne boste imele nič novega. A kot rečeno, ne bodo nikoli  iz mode.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dodatek na gležnju

Če imate lepe in vitke gležnje, potem si lahko privoščite kaj višjega, kot je denimo pentlja, trakovi ali pač kakšen dodatek. Ponovno sem izbrala nude barvo, sicer bi bil lahko čevelj tudi v pastelnem ali močnejšem odtenku. Je izredno eleganten zaradi oblike, zato premore vse barve.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Živalski potisk

Kot veste je noro v modi in gre za sandal, ki ga boste veliko nosile. Vzorci so lahko različni in jih lahko tudi kombinirate med seboj. Če pa ste namenjene na poroko, izberite sandale in torbico v popolni kombinaciji, ker deluje zelo elegantno in šik. S tem ne boste nikakor zgrešile.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Gorčična barva

Opazila sem, da imajo v Massu kar nekaj modelov v tem odtenku. Všeč mi je tudi zato, ker gre zelo lepo z zlato, zato si predstavljam, da nosimo te sandale v kombinaciji z gracioznim nakitom in svileno bluzo. Namreč tudi na področju oblek boste našle kar nekaj podobnih odtenkov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Roza in udobne pete

Roza barva je prav gotovo ena izmed najbolj ženstvenih in verjamem, da vse niste za, obstaja pa veliko odtenkov roza in si upam trditi, da vsaka lahko najde pravega zase. Povrh vsega pa so tukaj tudi udobne pete, nekoliko širše in primerne za daljšo hojo. Noga se prav gotovo ne bo utrudila in korak bo še vedno seksi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za še večjo izbiro lepih, elegantnih čevljev pa le obiščite trgovino Mass.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.