Poletje z biseri

Le kdo bi si mislil, da bo ta droben in hkrati tako zelo klasičen detajl postal redna zgodba vsake nove sezone. Biseri so pravi preporod doživeli že pred leti in čeprav se je takrat morda zdelo, da gre zgolj za modno muho, ki verjetno ne bo obstala dlje kot eno, morda dve sezoni, je danes zgodba povsem drugačna. Ob tem seveda ni govora o najbolj večni biserni ogrlici, temveč je veliko več pozornosti na kosih, kjer slednjega dekorativnega elementa pravzaprav sploh ne bi pričakovali.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To poletje zato ostaja obdano z neštetimi perlicami, ki tvorijo nekatere najbolj vpadljive trende tega trenutka. Super modni tako ostajajo veliki, viseči uhani, bisere najdemo tudi na obutvi, predvsem pri supergah in sandalih, prav tako pa jih ne manjka pri sončnih očalih, torbicah in nenazadnje tudi na oblekah in kavbojkah. Če bi nekako želela izpostaviti rdečo nit biserov tega poletja, potem so to zagotovo modni dodatki in nakit, ki pa s svojimi nepričakovanimi oblikami in linijami segajo veliko dlje od vsakdanjega. In v kolikor smo morda še nekaj sezon nazaj ostale prepričane, da to ni čisto nič v našem slogu, pa trendi tokrat že dokazujejo, da prav takšni kosi prestopajo meje vseh modnih strani.

Mother of Pearl
Eliou
Cult Gaia
Aquazzura

Osebno me, poleg nekaterih zgoraj naštetih kosov, zelo prevzemajo biserni gumbi, ki čudovito delujejo na must have blazerjih, jopah in celo širokih, retro obarvanih hlačah. To je zagotovo eden tistih detajlov, s katerim vedno znova dosežemo več prefinjenosti in ženstvenosti, zato si ga je pametno omisliti tudi na najbolj vsakdanjih oblačilih, a po drugi strani z njim ne gre pretiravati, saj lahko kaj hitro vse skupaj dobi cenen look. Raje kot s čipko in tančico ga letos zato kombinirajmo z lanom in bombažem, z enobarvnimi, svetlimi kosi ter si ga privoščimo v majhnih dozah.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.