Klobuk za vrhunec zimske elegance

Letošnja zima je postregla predvsem z udobjem, pa vendar ne za ceno elegance in ženstvenosti. Med modnimi dodatki se je znašlo kar nekaj novih, a še več ostaja tistih večnih, s katerimi preprosto ne moremo zgrešiti. Poleg usnjenega pasu in volnenega šala mednje vsekakor sodi tudi klobuk, ki ostaja stalnica vsake sezone, nedvomno pa ga zelo rade dodajamo prav najhladnejšim dnem teh mesecev. Čudovito se namreč podajo letošnji barvni paleti, sploh tisti z obilico naravnih, nevtralnih tonov, kot so rjava, bež, nude in podobne.

V kolikor so vam blizu tekoči trendi, bo klobuk zanimiva in predvsem kul kombinacija s športno-šik podobo, kot je na primer dodelana trenirka in dolg plašč, bele superge in klobuk. Prav tako zelo modno deluje združevanje fedora klobuka s hlačnim kostimom, precej bolj prefinjeno pa bomo izgledale takrat, ko ga bomo vkomponirale v vedno prikupno in zelo romantično boho podobo, kjer vladajo dolge obleke s potiski in midi krila, sploh tista plise.

Še ena od kombinacij z zimskim klobukom je te mesece super modna, in sicer tista, ki vsebuje veliko usnja, v prvi vrsti v obliki hlač in škornjev. Zraven se lepo prilegajo mehke, debele pletenine, outfit pa lahko dopolnimo tudi z opaznim nakitom. Nenazadnje naj omenim še barve letošnjih klobukov, kjer se med najpopularnejše uvrščajo bela, črna in rjava, pa tudi temno zelena in temno modra, nude in rdeča. Za dopolnitev lahko izberemo model s trakom in kovinskimi elementi, sami pa mu lahko dodamo kar broško ali svilen trak.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.