Deset barv, ki jih bomo nosile spomladi

Res upam, da bomo s temi barvami paradirale po svetu. In da si bomo lahko privoščile kakšno dobro potovanje, pa ne le na Hrvaško. Res upam, da bo lepo vreme prineslo predvsem normalnost, ker smo zdaj že vse željne lepega, predvsem pa zraka in dihanja brez mask. Moda nam je te dni pokazala svojo najlepšo plat in nas ovila v barve. Svetli in hkrati močni odtenki bodo zaznamovali toplo sezono. Barve, ki so nabite z energijo in nas dvignejo do nebes, delujejo proti stresu in narišejo nasmeh na obraz. Oranžna, rumena (razglašena za barvo leta 2021), rdeča: mislim, da ne bomo prav nikoli slabe volje!

Rdeča – Foto Getty
Oranžna – Foto Getty
Rumena – Foto Getty

Modra je tista, ki še vedno deluje proti stresu, in zelena pomaga pri koncentraciji. Za protiutež je bela, vedno čista in romantična, predvsem polna čipk. V tem smislu se bomo lahko vedno poigrale z lepimi kompleti za prosti čas; tudi ljubiteljice zemeljskih tonov bodo prišle na svoje, saj bo topla sezona prinesla veliko rjave barve, ki bo, v kombinaciji z zlatimi dodatki, res vrhunska. Ko pogledam na to mavrično barvno paleto, lahko rečem, da so se kreatorji dotaknili vseh barv in nam tako postregli z odlično mero raznolikosti.

Bela – Foto Getty
Zemeljske barve – Foto Getty
Zelena – Foto Getty
Modra – Foto Getty
Svetlo modra – Foto Getty

Če pa ste za roza in lavando, tudi prav. Zdi se mi, da bo v letošnjem poletju ogromno roza barve, tudi tiste najbolj nežne, pastelne in že skoraj poročne. Ampak roza je barva srca in ljubezni, manj agresivna od rdeča in tudi zato jo lažje nosimo. Lavanda pa je že lani požela velik uspeh in tudi letos bomo lahko izbirale med kosi, ki spominjajo na sivko v Provansi. Ta barva je hvaležna na zagoreli koži in osebno se je zelo veselim.

Roza – Foto Getty
Lavanda – Foto Getty

Po zimi, ki ni bila prav nič turobna, vsaj v smislu mode, so tukaj živahne in igrive barve, ki nam bodo delale družbo vse tja do septembra.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.