Ko postane pižama tako lepa, da je že skoraj kostim

Ne bi mogla izbrati drugačnega naslova, saj so pižame nove generacije dejansko zelo posebne. In ne samo to, zdi se mi, da niso mišljene samo za takrat, ko smo doma, temveč za vse možne priložnosti. Tudi sama sem že izbrala zgornji del s kavbojkami in se odpravila ven, ker je deloval kot čudovita bluza, in prav iz tega razloga si ogledujem pižamo s perjem, za katero že vem, da ne bo zagledala luči postelje. Ko se je pred leti začelo obdobje karantene in vzdušja “pa saj smo vsi doma”, so pižame začele cveteti in videvali smo jih povsod. Danes, ko se je stanje vsaj deloma normaliziralo, ostajajo pižame čudovit modni dodatek in tudi dobra investicija, saj gre za kos, ki ga nosimo, moramo imeti in, podobno kot perilo, vpliva na našo samozavest.

Kako to? Se boste morda vprašale. V bistvu so trenutki, ki jih preživimo doma, še kako pomembni za naš notranji mir. Doma se namreč porodijo misli, pogovori, klepetamo, kuhamo, ustvarjamo in imamo svoje življenje. Plus, mnogokrat gremo mimo ogledal in se seveda pogledamo, zato zelo podpiram ženske, ki so tudi doma urejene (in ne mislim z rdečo šminko, mislim predvsem na to, da imaš lepo kožo, čiste lase in nekaj decentnega na sebi). Lepe pižame so torej le pika na i in odlično nadomestilo spalni srajci, ki je iz vidika udobnosti rahlo bolj zahtevna. Ne čudim se, da so določene pižame na slikah predstavljene kar s petami, saj se je že pred leti pojavil trend, ko so si nekatere ženske omislile prav pižamo za dnevne opravke. No, osebno nisem za to, čeprav priznam, da je denimo žametna pižama res dobra tudi s petami.

In da, lepe pižame imajo tudi svojo ceno, ker so lahko svilene, prestižne in že skoraj za zbiratelje. Dober material traja za vedno, vseeno pa, če se odločite za nakup, naj ne bo lepa pižama le za posebne priložnosti, temveč kar za vsak dan. No, jaz bi jih prav gotovo imela vse!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.