Modne bleščice tega tedna

Minil je komaj prvi teden novega leta, modni in lepotni svet pa je že postregel z zanimivimi in odmevnimi novicami. Ponovno so tu spremembe na vodilnih položajih, določene znamke praznujejo okroglo obletnico, spet druge za bližajoče se tedne mode hitijo napovedovati svoje spremembe in plane. Poglejmo, kako je potekal prvi teden leta 2017.

Od modne hiše Chloé se je poslovila glavna oblikovalka Clare Waight Keller, ki naj bi na prvo mesto postavila družino v Londonu.

Clare Waight Keller

Po odstopu kreativnih direktorjev Dao-Yi Chow in Maxwell Osborne so pri znamki DKNY tokrat presenetili še z novico, da odpovedujejo svojo udeležbo na tednu mode v New Yorku.

DKNY

V počastitev svoje dvajsete obletnice pa bo francoska modna hiša Zadig & Voltaire svojo novo kolekcijo za spremembo predstavila kar na tednu mode v New Yorku.

Zadig & Voltaire

Na veliko pa praznuje tudi italijanska modna hiša Bottega Veneta, ki je v svojo spomladansko reklamno kampanjo ponovno vključila slavni model Lauren Hutton, ki pri 73 izgleda več kot odlično.

Lauren Hutton za Bottega Veneta

Revija Forbes je izdala letošnji seznam najvplivnejših mladih pod 30. letom, poimenovan “30 under 30“. Na njem so se znašla imena, kot so Kylie Jenner, Margot Robbie, Rachel Wood, Hillary Duff, Mia Wasikowska, Danielle Bernstein ter ostali.

Danielle Bernstein

Pevka Gwen Stefani je nedvomno eden tistih slavnih obrazov, ki se ga vedno razveselimo tudi na področju lepote. Slednjega se zavedajo tudi pri kozmetični hiši Revlon, saj je z začetkom leta postala njihov novi obraz ter ambasadorka znamke.

Gwen Stefani

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.