Modne bleščice tega tedna

Novo leto je tu in z njim povsem svež izbor najzanimivejših novosti modnega in lepotnega sveta. Vse praznično obarvane kampanje so za nami in že je čas za vpogled v prihajajočo spomladansko sezono. Ta hip so mnogi našli navdih predvsem v toplih krajih, katerim so namenjene vse resort in cruise kampanje tega leta, kar nekaj pa se znova najde tudi atraktivnih sodelovanj. Preverimo torej, česa ne smemo zamuditi v teh dneh:

Kitajsko novo leto tokrat prinaša leto tigra, kar je več kot očitno razvidno tudi iz nove reklamne kampanje modne hiše Gucci v čast letu 2022.

Gucci

Leto tigra pa te dni praznuje tudi znamka Marni, ki je v sodelovanju z venezuelsko umetnico Magdaleno Suarez Frimkess pripravila prav posebno, kapsulno kolekcijo.

Marni

Nekaj zelo svežega tokrat ponuja tudi znamka Loewe, saj je s pomočjo Studia Ghibl na trg tudi letos poslala posebno kolekcijo, tokrat z naslovom Loewe X Spirited Away, ki zajema tako ready-to-wear garderobo kot tudi kopico atraktivnih dodatkov.

Loewe x Studio Ghibl

Modna hiša Louis Vuitton tokrat v čast svojih ikoničnih dodatkov predstavlja prenovljeno ali bolje rečeno preoblečeno različico torbic, denarnic in ostalih dodatkov, naslovljeno z Monogram Jacquard Denim.

Louis Vuitton

Zanimivo sodelovanje pa prihaja tudi s strani modne hiše Prada in športne znamke adidas Originals, kjer so kapsulno kolekcijo trenirk, superg in ostalih dodatkov poimenovali Adidas by Prada Re-Nylon.

Adidas by Prada Re-Nylon

Znamka Ugg se tudi tokrat zateka k znanemu obrazu, saj je v svojo udobno obutev za novo kampanjo obula slovito ikono Cher.

Ugg

Dior tokrat med svoje ambasadorke nakita dodaja igralko Elizabeth Debicki, ki ta hip blesti v njihovi novi kampanji kolekcije nakita La Rose Dior.

Dior

Za čudovito polt naravnega videza pa te dni skrbi tudi slovita vizažistka Charlotte Tilbury, ki v sklopu svoje istoimenske make-up znamke predstavlja novi puder Beautiful Skin Foundation, za njegovo kampanjo so pozirale zvezdnice Phoebe Dynevor, Kate Moss in Jourdan Dunn.

Charlotte Tilbury
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.