Stajling dneva: pletena obleka za vso zimo

Drage Ženske,

ko sem se včeraj sprehajala po snegu, me je v trenutku objela tišina in zdelo se mi je, da slišim svoje misli. Morda se tudi vam kdaj zgodi, da nepričakovano postanete del določene slike in prav začutite, kje je vaše mesto. Okoli mene vse belo, brezhibno in neokrnjeno, svež zrak je priromal do pljuč in me pustil, z eno besedo, srečno. Pomislila sem, da je to odličen zaključek tedna in danes imam še vedno te občutke, ki so pravzaprav povezani z ljubeznijo in tem, da znaš v sebi gojiti srečo in mir ne glede na vse, kar se dogaja v svetu. Srčno upam, da ste imele tudi ve čudovit vikend in ste danes pripravljene na vse, z novo dozo zimske energije, ki ima nedvomno svoj čar.

Objem in imejte čudovit teden.

Za stajling dneva sem izbrala preprosto in zelo toplo pleteno obleko, ki mi že skozi dela družbo. Saj veste, kako je s tem: ko najdeš kos, ki ti 100 % ustreza, je prave dolžine, prave barve in pravega kroja, no, potem ga sploh ne bi slekel. O tej pleteni obleki pravzaprav veliko pišem, saj se je izkazalo, da je top kos letošnje zime, nekako pa imam občutek, da zna biti kar večna. Obogatila sem jo z nakitom in v omari našla staro sovico, na katero sem že pozabila. Sove predstavljajo modrost, znanje, spremembe, preobrazbo, intuitiven razvoj in zaupanje v skrivnost. Vezane so na duhovno simboliko smrti, ki hkrati prinaša nove začetke z višjim razumevanjem in razvito perspektivo. Sove se lahko pojavijo, ko vas prosijo, da poslušate svojo intuicijo. In to bom tudi storila: ta teden poslušam samo svojo intuicijo.

Moj stajling je sledeč: obleka Tom Tailor, čevlji Guess, plašč Mango, torbica Tory Burch, verižica z veliko sovo Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.