Prihaja leto tigra in kakšen je njegov pomen

Začne se od prvega februarja in je torej že skoraj tu. V letu Tigra se bo, po kitajskem horoskopu, spremenila žival in posledično tudi zodiakalno znamenje. Nekateri se bodo leta 2022 znebili nesreč, nekateri pa bodo morali biti pripravljeni na težave in manj prijetne trenutke. Tiger je povezan z Yang (moško, aktivno) energijo. Tigri delajo stvari na svoj način in sovražijo, da jim govorijo, kako naj se obnašajo, so zelo samosvoji, trmasti in z jasno vizijo, ki je včasih narobe razumljena. Če ste torej tudi ve tigrice, vedite, da je prav pomembno, da sledimo svoji intuiciji in tekamo za svojimi najbolj divjimi sanjami, hkrati pa moramo nadzorovati tudi ego. Čeprav so tigri izjemno zagnani in znajo biti drzni, je njihov cilj vedno narediti tisto, kar je najboljše za vse, ne samo zase. Na splošno je to leto idealno za zamenjavo kariere, gradnjo novih poslovnih vezi ali vrnitev v ustvarjalne projekte.

Ljudje rojeni v letu tigra so pogumni, tekmovalni, nepredvidljivi in ​​samozavestni. So zelo očarljivi in ​​znajo biti v centru pozornosti tudi zato, ker so zelo priljubljeni. Toda včasih so preveč razdražljivi in ​​prizanesljivi. Ker je Tigrova osebnost izredno močna, mora vedno pomisliti tudi na identiteto drugih, da jih dobesedno ne povozijo. Včasih je torej dobro, če znamo biti ponižni, kar ne pomeni, da smo poraženi, le to, da ustvarimo boljšo komunikacijo s svetom. Zaradi nezaupanja in hkrati velikega zaupanja vase Tigri ne marajo komunicirati z drugimi, torej se ne znajo dobro usklajevati v družbenih krogih. Za obravnavo medosebnih odnosov so nagnjeni k uporabi ukazovalnih sredstev. In ne, to ni dobro. Tiger, eleganten in močen, je nesporen simbol poguma, moči in spoštovanja, a ko se mu približa element vode (zdi se, da je leto 2022 leto tigra, v zelo posebni kombinaciji: kot se zgodi le vsakih 60 let, je tiger – običajno združen z lesom – to leto združen z vodo), je obogaten s skrivnostnimi odtenki: tako kot vode ni mogoče zadržati, tako se po kitajskem horoskopu obeta leto, ki bo nestabilno in nepredvidljivo, dinamično in večplastno. Od plemenite in neustrašne narave Tigra bo odvisno, ali bo ukrotil hladen element vode in neustrašno izkoristil priložnosti, ki nam jih ponuja življenje: zanašajmo se na instinkt in svojo voljo, ker se bomo letos soočili z novimi izzivi.

Leto tigra služi tudi kot navdih za Guccijevo novo kolekcijo, ki slavi leto 2022. Kampanjo je pripravil fotograf Angelo Pennetta, modeli pozirajo ob tigru v seriji razkošnih slik. Linija vključuje obleke, dodatke in obutev, vse pa je okrašeno z veličastno živaljo. Pri obutvi ​​navdušijo superge s platnenim potiskom, pa tudi usnjeni natikači. Christopher Simmonds se je tokrat ukvarjal tudi z umetniško režijo snemanja. “Tigre so fotografirali in posneli v ločenem varnem okolju v skladu z Guccijevo politiko in nato so bili predstavljeni v kampanji,” je o snemanju povedala znamka. Žival, ki je za hišo Gucci še kako pomembna, izraža fascinacijo kreativnega direktorja nad lepoto narave.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.