Zima v norih barvah

Če ste tudi ve navdušene nad barvami, ne glede na to, ali jih nosimo poleti ali pozimi, potem vam bo kolekcija Mango še kako všeč. V bistvu gre za prvo, novo kolekcijo letošnjega leta in, kaj naj rečem, Španci si res upajo! Tukaj je namreč serija norih, vitaminskih barv, ki bodo poskrbele za dobro počutje in neverjeten val pozitivne energije, saj so barve prav to: energija in počutje. Od rumene do zelene, od zdaj že super modne vijola v odtenku very peri do rdeče, ki je vedno tudi malo roza, izbira bo pestra in ne ravno enostavna. Si upate?

Priznam, da so močne barve hkrati ter od glave do pete zahtevna stvar, a vseeno si lahko omislite tudi kakšen kos, ki ga nosite samostojno, denimo z belo ali črno. Na takšen način bo vse skupaj veliko bolj enostavno in nosljivo, če pa si želite izbrati kos, ki je res zelo hiter in uporaben, potem je to pletenina. Puloverji so namreč lahko zelo razigrani in jih vedno nosimo z jeansom, usnjenimi ali črnimi hlačami, tako ne zgrešimo in ustvarimo podobo, ki je primerna za pisarno ter vsak dan. Kot vidite je v tej kolekciji aktualna moda ton na ton, da torej izberemo različne kose v barvah, ki so si zelo podobne.

Mango je torej pripravljen na leto 2022, ki naj bi bilo polno sprememb in izzivov. Z veseljem se mu prepustimo in verjamemo, da bo odlično leto.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.