Ko si zaželimo močne pike na i, izberimo rdeče dodatke

Čeprav je ta hip, prav zaradi deževnega in hladnega maja, še nekoliko težko razmišljati o trendih tople sezone, pa se temu v resnici kljub vsem nevšečnostim pač ne moremo upreti. Morda nismo še pri kopalkah in mini kosih, smo pa zagotovo z glavo že pri lahkotnih oblekah, polprosojnih bluzah in širokih, lanenih hlačah. Močno smo osredotočene že na spomladanske barve, predvsem pa so nas do danes že prepričali vsi elementi narave, od cvetličnih in tropskih potiskov pa vse do materialov, kot so slama, bambus in podobno. Torbice, klobuki in obutev morajo namreč skoraj obvezno delovati naravno in nevtralno, vsaj tako veleva večina letošnjih trendov. Pa vendar z nami ostajajo tudi tisti najbolj preizkušeni modni recepti, pri katerih eno glavnih sestavin predstavljajo prav dodatki v intenzivnih odtenkih rdeče.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Res je, rdeče torbice in/ali rdeč salonar s petko lahko, tako kot rdeča šminka, v trenutku postavi ogromno piko na i skoraj katerikoli stajling podobi. Prav zato ženske vedno znova zanje najdemo prostor tudi v svoji omari, saj namreč večkrat rešijo še tako zapleten in morda dolgočasen look. Popolnoma drži, da rdeča barva ni za vsako in da jo moramo tudi znati nositi, a hkrati je to tako zelo ženstvena barva, da po njej, vsaj na vsake toliko, hrepeni prav vsaka izmed nas.

Saint Laurent
Christian Louboutin
Jimmy Choo
Aquazzura
Nannacay

Tokrat rdeče dodatke, sploh v podobi salonarjev ali sandalov s petko, kombinirajmo s kostimi, kratkimi hlačami, svetlimi kavbojkami ter kombinezoni v odtenkih rjave, temno modre, peščene ter smaragdno zelene. Odlično se dopolnjujejo tudi z midi krilom v rumeni ali beli, pravi uspeh pa bomo skoraj vedno dosegle s kombinacijo rdečega dodatka in mornarskih črt.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.