Kolekcija Essence tokrat zelo ljubka in posvečena kavi

O tej kozmetiki nisem prav veliko pisala, a razlog je enostaven: gre za nizkocenovno znamko, ki je marsikdaj primernejša za zelo mlada dekleta. Poznam pa jo zelo dobro, ker jo ima doma moja Sofia, predvsem zaradi igre, po drugi strani pa sem ji že večkrat ukradla maskaro, črn in svinčnik in lak za nohte, zato zagotovo vem, da vse našteto dobro deluje! Tokrat sem se prav zagledala v novo kolekcijo Coffee to Glow, posvečeno kavi, in med vsemi produkti, ki jih ponuja, je tudi zelo uporabna paleta z naravnimi, rahlo bleščečimi barvami ter kremo za okoli oči, ki vsebuje kofein. Slednji naj bi pomagal pri zabuhlosti in podočnjakih.

Essence Coffee to Glow
Essence Coffee to Glow

Všeč so mi tudi bleščeče kroglice za lesk, ker so na osnovi rjave barve, torej podobne bronzerju, ki koži podari povsem naraven ten. Essence nam ponuja celo pršilo za telo, ki bo všeč vsem ljubiteljicam kave, saj diši prav po kavi z dodatkom karamela. Skratka, ljubka ideja za jesenske dni; cene pa ostajajo, kot vedno pri tej znamki, zelo dostopne.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.