Kraljevsko lepe v barvah draguljev

Barviti toni draguljev prinašajo v naš vsakdan kanček glamurja in v teh bomo brezhibne, kot bi bile del kraljevske družine. Tovrstni bogati toni so kraljevali na modnih brveh, najbolj ikonski pa je bil moment, ki ga je ustvarila modna hiša Max Mara. Tako so se po modni pisti sprehodile kar tri dolgonoge manekenke, oblečene od glave do pet v svoj odtenek dragulja. Ta moment pa lahko tudi me izkoristimo za nekaj inspiracije in  s pomočjo le nekaj modnih kosov posodobimo svojo garderobo. Eden najbolj zaželenih IT kosov je brez dvoma vrhnji; od usnjenih jaken do krznenih plaščev (seveda predlagamo različico, ki ni narejena iz prave živalske kože). Stavite na tega in služil vam bo celo jesen in zimo. Pri izbiri barv pa lahko izbirate med svojimi najljubšimi dragimi kamni. Ljubiteljice rdeče posezite po barvi rubina, med modrimi pa lahko izbirate med safirjem, akvamarinom in turkizom, ki ima kanček zelene.

Max Mara jesen 2019
Altuzarra
Pinterest
Rhode

Med must have kose spadajo tudi srajce in obleke, za tisti dodaten kraljevski videz pa lahko posežete po prej omenjenih oblačilih kar v svili, ki ima izredno lep, glamurozen lesk. Neustavljivo privlačne boste v smaragdno zeleni, peridot pa je še en odtenek zelene, ki zelo lepo pristaja različnim tenom polti. Med zelo vsestranskimi odtenki je tudi jantar, ki doda toplino izgledu in res poudari ženske atribute. Ali ste vedeli, da prej omenjen modri safir obstaja tudi v močni roza barvi, tudi ta lahko predstavlja enega izmed odtenkov draguljev. In če vas je kateri izmed odtenkov tako zelo prepričal, lahko greste po vzoru max Mare in si privoščite monochrome videz od glave do pete. To lahko storite s hlačnim kostimom, obleko ali kombinezonom ali se preprosto odločite za matchy matchy zgornji in spodnji del.

Pinterest
Pushbutton’
Pinterest
Max Mara
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.