Leonie Hanne x Liu Jo

Če ste uporabnice Instagrama, potem jo prav gotovo poznate. Leonie Hanne je nemška vplivnica, ki je v zelo kratkem času spremenila pravila igre, v modnem svetu pa velja za pravo ikono stila. Zelo vitka, zelo visoka in zelo svetlolasa, Leonie je prava vzornica za marsikatero žensko, ki danes živi v Londonu, in skoraj vsak dan ustvarja novo modno zgodbo. Všeč so ji barve in drzne kombinacije, a v primerjavi s Chiaro Ferragni ali kakšno drugo, prav tako drzno žensko, ohranja stil, ki je nekoliko bolj subtilen in zrel.

Pametna poteza za Liu Jo torej, saj se je ta priljubljena znamka oblačil povezala prav z Leonie Hanne in tako je nastala nova linija čevljev. No, če ste za minimalizem in klasične modele, potem prav gotovo ne bo za vas, a osebno so mi zelo všeč barve, zato sem si, sploh salonarje, z veseljem ogledala. Od neon barv do bulerjev, v tej kolekciji je res veliko različnih modelov, ki znajo postati kultni. Sicer na Leonie je tako ali drugače vse top, realno življenje je povsem druga zgodba, a kljub vsemu bi sama imela nekaj kosov in vem, da bi jih tudi z veseljem nosila.

Leonie Hanne x Liu Jo

Najbolj odbiti so visoki škornji, s podplatom ali brez, meni najljubši pa povsem navadni roza salonarji z visoko peto. Kaj pa cene? Ne ravno nizke, nekje med 200 in 400 evri.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.