Stajling dneva: elegantno, ozko krilo

Drage bralke in zveste prijateljice,

srčno upam, da se bo nov teden začel pozitivno in z veliko mero energije. Mlada luna je za nami in to je gotovo čas, ko moramo gojiti lepe misli, biti pripravljene na spremembo in sprejeti kakšen izziv, ki pa ima svojo funkcijo, saj nas bo popeljal do novih vrat in rešitev. Ostanite torej odprte, pozorne in tankočutne, v sebi vem, da bo jesen prinesla veliko dobrega, a ključnega pomena je, da utišamo svet, ki nas obkroža, ter si preprosto dovolimo dihati. Zmoremo in znamo, o tem ni dvoma.

Objem.

Priznam, da sem na ozka krila v zadnjih letih kar pozabila, najbrž zato, ker sem tako zaljubljena v pliseje in midi oblike, predvsem na A. Včasih pa so bila tovrstna krila kar stalnica v moji garderobi in sem jih tudi z veseljem nosila. Tokratna kombinacija je nekoliko bolj elegantna, vidim jo primerno za poslovno večerjo, pa tudi za kakšno posebno priložnost, ker deluje svečano. Pri teh krilih je zelo pomembno, da imajo visok pas in pravo dolžino, nikar prekratko in tudi ne predolgo. Do kolen je prav po bontonu, če pa se povrh vsega odločite še za bluzo, no, potem bo kombinacija odlična.

Moj stajling je sledeč: bluza Aboutyou, krilo Ann Taylor, salonarji Sarah Jessica Parker SJP, torbica Berenice, zapestnica Monica Vinader.

Foto: Zen
Foto: ZeFoto: Zenn
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.