Modne bleščice tega tedna

Zaključek tedna mode v Parizu je nasledil teden, bogat tako z modnimi kot lepotnimi novostmi. Pretekle dni je bilo namreč predstavljenih kar nekaj novih reklamnih kampanj, seveda predvsem namenjenih bližajoči se noči čarovnic, še pogosteje pa bližajočim se zimskim praznikom. Zgodilo se je kar nekaj zanimivih sodelovanj, ponovno pa je presenetil še en prestop pomembnega modnega kreatorja. Poglejmo natančneje:

Modna hiša Roberto Cavalli se zadnje čase spopada z upadom prodaje, vse pa je šokirala tudi novica, da Peter Dundas odstopa iz mesta njihovega kreativnega direktorja.

Peter Dundas
Peter Dundas

Novi teden je prinesel tudi novo sodelovanje. Tokrat bo mladi pevec Zayn Malik svoje ideje združil z znamko Versus Versace ter tako za naslednjo pomlad pripravil kapsulno kolekcijo.

Zayn Malik za Versus Versace
Zayn Malik za Versus Versace

V ospredju se je ponovno znašla Alexa Chung, katero so tokrat imenovali na mesto art direktorice slavne avstralske znamke Ugg.

Alexa Chung za Ugg
Alexa Chung za Ugg

Spletna prodajalna Asos je tokrat napovedala posebno kolekcijo, posvečeno preminuli Princesi Diani. Nastala je v sodelovanju s Sharmadean Reid, ustanoviteljico WAH London, kolekcija pa zajema kar 20 modnih kosov s pridihom klasike.

Asos kolekcija Princesa Diana
Asos kolekcija Princesa Diana

Končno pa je znamka Superga pokazala reklamno kampanjo ter s tem težko pričakovano kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z modelom in hkrati njihovo ambasadorko Abbey Lee Kershaw.

Abbey Lee Kershaw za Supergo
Abbey Lee Kershaw za Supergo

V začetku preteklega tedna je bil na ogled postavljen celotni katalog posebne kolekcije znamke H&M, ki je tokrat nastala v sodelovanju z modno hišo Kenzo. Le nekaj dni zatem pa so razkrili tudi cene vseh kosov, ki bodo prodajne police polnili od 3. novembra dalje.

H&M X Kenzo
H&M X Kenzo

Ponovno pa je tu reklamna kampanja za sedaj že ikonično dišavo J’adore znamke Dior, v kateri ponovno nastopa igralka Charlize Theron, ki je njihov obraz že dolgih 12 let.

Charlize Theron za J'adore Dior
Charlize Theron za J’adore Dior

Novi oglas za že poznano dišavo Bamboo pa je pokazala tudi modna hiša Gucci, ki je tokrat za svoj obraz izbrala model Polino Oganichevo.

Gucci Bamboo
Gucci Bamboo

podpis

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.