Trije top vzorci letošnje jeseni

Če ste v iskanju novega kosa, ki bo znal dobro popestriti letošnjo jesen, potem morate skoraj nujno staviti na vzorce. Teh je res veliko in vsi so po svoje zanimivi. Nekateri so izredno ženstveni, drugi klasični, tukaj so pike in črte kot stalnice, vmes se znajdejo tudi geometrije in abstraktni potiski, a predvsem trije vzorci zaznamujejo to čudovito sezono, polno barv in sprememb.

Karo vzorec

Je skoraj moj najljubši. Ok, skoraj, v resnici imam rada vse vzorce, a ta prav deluje toplo, iskreno in po svoje klasično. Pazite na velikost kara, če je zelo velik in zelo gost, potem se lahko prelevite v potujočo odejo. Sicer stavite na mehke, jesenske odtenke, z rjavo in umazano belo na prestolu. Nujen kos: blazer.

Vir: Massimo Dutti
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Rože

Zdaj so čudovite na nekoliko temnejši podlagi, saj tako res zaživijo. Super so majhne, če ste nekoliko bolj romantične, ali velike (ne preveč primerne za ženske z oblinami, v vsakem primeru pa je pomembno, da se ve dobro počutite). Jakne, obleke, celo hlače, vse je v slogu rož.

Vir: Massimo Dutti
Vir: Massimo Dutti
Vir: Massimo Dutti

Leopardji vzorec

Nujno bodite pazljive, ker je en kos res dovolj, da ne bomo ravno kot v filmu Ti Tarzan, jaz Jane … saj se razumemo, kajne? Osebno bi šla na obutev in torbico, ta kombinacija je res noro seksi in vedno pride prav, tudi s kavbojkami. Nujno dodajte rdečo šminko, ker je zdaj njen čas (no, vedno je njen čas …).

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.