Razigran ulični slog med tedni mode

V New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu so se v septembru predstavljali najnovejši modni trendi za pomlad in poletje 2022. Tako so ulice prestolnic pokale po šivih z manekenkami, oblikovalci, zvezdnicami, fotografi, vplivneži, novinarji in vsemi modnimi navdušenci. Prava paša za oči pa je bila tudi ulična moda, ki je vsekakor ni manjkalo. Modni slogi so tako narekovali, kaj bo must have v prihajajoči sezoni, in kar nekaj trendov je bilo še dodatno potrjenih s strani fashionistk.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Moda nikakor ni bila dolgočasna! Barve, vzorci in zanimivi kroji so bili opaženi, unikatnosti ni manjkalo. Med odtenki je prevladovala rumena, rjava in zelena v vseh niansah. Črna je vsekakor imela svoj kotiček in zelo lepo je prišla do izraza z usnjem ali pa vzorčastimi kombinacijami. Svoj moment pa so imeli tudi jakne, plašči ter blazerji, ki so bili statement in nič kaj minimalistični. Punčkaste obleke so bile največkrat skombinirane z nekoliko bolj robustnimi bulerji, ki so naredili lep kontrast med slogoma.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Med obutvijo je bilo moč opaziti veliko priljubljenost škornjev s krokodiljim vzorcem v rjavi in bordo barvi. Takoj za njimi pa so bile črne allstarke, ki so vedno bolj zaželene med različnimi generacijami. Torbice so majhne s kratkim ročajem in v matchy odtenku kot oprava. Sončna očala so dodala tisto piko na i in v večini primerov so bili okvirji retro dizajna v črni barvi, popestril pa jih je zlat detajl.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.