Lucyland: Pa kaj potem, če ste …

Rada prebiram knjige, a vendar se redno na mojem tedenskem “meniju” znajdejo predvsem revije, tiste o modi, tiste o lifestyle-u, pa tudi kakšna o kuharskih podvigih in dekoraciji doma. Posebno prijetna so jutra ob kavi, reviji in domači tišini, ko si vzameš trenutek ali dva le zase, da se v miru predramiš ter začneš dan s pozitivno noto. Izredno pri srcu mi je angleška izdaja revije Glamour, pa ne le zaradi modne in lepotne vsebine, temveč še posebej zaradi njihove simpatične rubrike z naslovom “Hey It’s OK…” Jo morda poznate? Gre namreč za življenjska dejstva, prigode in večkrat tudi nevšečnosti, ki se v resnici dogajajo vsem nam, a o njih morda ne govorimo, ker se jih sramujemo, saj ne sodijo med pričakovane norme našega vsakdana, ali preprosto niso “kul”.
Tokrat zato svojo kolumno posvečam tej temi ter vam pošiljam nekaj svojih idej, morda se kdo izmed vas v njih celo potihem prepozna. Upam, da vam bodo vsaj za trenutek pričarali nasmeh na obrazu v tej divji poletni vročini. 😉 :

Pa kaj potem, če ste … :

 • … celo življenje samozavestno, a povsem napačno uporabljali besedo ali besedno zvezo, ki ima v resnici povsem drugačen pomen.
 • … na ulici veselo pozdravili napačno osebo (po možnosti z mahanjem, pred številno množico), ker ste mislili, da jo od nekod poznate, v resnici pa temu ni tako in ste v zameno prejeli zgolj začuden pogled ali pa še tega ne.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
 • … ugotovili, da v vašem življenju obstajajo tudi prijateljstva, ki so globoka le toliko kot šalica kave. Življenje pač potrebuje tudi tovrstna.
 • … si za zajtrk privoščili kos torte, ki je ostal od včerajšnjega praznovanja. Poletna postava gor ali dol.
 • … nadeli majico narobe ter ves dan okoli hodili s šivi navzven, za piko na i pa je ob strani veselo štrlel še dolg bel listek.
 • … na plaži ugotovili, da je samoporjavitvena krema z lisami naredila več škode kot koristi na vaši koži, pa tudi na brisači. V resnici vas nihče ne gleda in analizira z lupo.
 • … oblekle dolgo krilo ali obleko samo zato, ker ste prejšnji večer pozabile na depilacijo nog, zdaj pa že zamujate v službo.
 • … na blagajni bencinske črpalke ugotovili, da je vaša denarnica pravzaprav ostala doma.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
Lucy T.
 • … na razprodajah kupili kos, ki vam je bil izredno všeč, a je bil zadnji in eno številko premajhen. V mislih ste to seveda opravičili tako, da vam bo v prihodnosti povsem prav, saj se boste v naslednjem mesecu zelo potrudili in shujšali kak kilogram ali dva … A tudi temu ni bilo tako.
 • … odšli na obisk s kupljenim pecivom in ga podarili kot doma narejenega.
 • … se zalotili, da na plaži, polni otroškega kričanja in joka, zavijate z očmi.

Obiščite me tudi na www.lucyland.online

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

8 komentarjev
 1. Draga Lucy,
  Čudovita si:), mhhh sandali so prekrasni!!! Članek pa prav lahkotno poleten, za branje na terasi ob kavici:),
  Krasen dan želim in objem
  Karin

  1. Urška hvala, srajčno obleko sem našla v Modiani v Kopru in je znamke Timeout Los Angeles, medtem ko so sandali iz Trsta, znamke Cinti. Naj povem, da se oboje nosi super, zelo udobno, tudi v tako vročih dneh kot so trenutni. 😉
   Pozdrav z Obale,
   Lucy

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.