Z asimetrijo do elegance

Presenetljivo je, da v poplavi čudovitih poletnih odtenkov in razigranih vzorcev moda tudi tokrat večkrat raje stavi na čisto osnovni črno in belo. Priljubljeni so tako monotoni videzi kot črno-bele kombinacije, poudarek pa gre seveda predvsem h krojem in oblikam. Poleg dvodelnih kompletov s crop topom kot glavno zvezdo poletnega outfita, so v črni in beli IN blazerji brez rokavov, ki jih nosimo kot obleko, prav tako pa so zapovedano pravilo vsake tople sezone dolge, torej maksi bele obleke. Ogromno pa pri vseh tovrstnih kosih pripomorejo kroji, kjer nas še vedno prepričajo elementi asimetrije. Slednji te mesece krasijo tako obleke kot krila, tako ogrinjala kot tope, večkrat pa je pri tem govora o statement kosih, okoli katerih se vrti naša celotna podoba.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Asimetrija letošnje poletje izžareva ogromno elegance, včasih zato, ker je v družbi svile in čipke, spet drugič zato, ker jo je opaziti pri ženstvenih kosih. Najdemo jo tako rekoč vsepovsod, pri dnevnih kombinacijah so v ospredju predvsem srajčne obleke in na A krojena krila, medtem ko so v večernih zgodbah modne prosojne obleke z veliko čipke in naborki, pa tudi oprijeti topi, pri katerih večkrat izpustimo tudi nedrček.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor nam ta detajl ni ravno blizu, potem, zgolj za popestritev, predlagam tovrstno torbico v eni sami barvi, lahko tudi kopalke z razgibanimi, asimetričnimi predeli, medtem ko si ljubitelji asimetrije lahko damo duška pravzaprav na vseh predelih naše garderobe. Vsekakor pa tudi tu ne gre pretiravati, saj lahko kaj hitro delujemo povsem neurejeno, razcapano in pravzaprav dosežemo ravno nasprotno od željenega.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.