Modni čevlji Melanie Trump

Končno lahko pišem o tem, ker odlašam že kar nekaj časa, a njena Loboutinova zbirka je postala tako velika, daj zdaj skrajni čas, da si jo ogledamo. Čeprav se nam Melania vedno predstavlja v čudovitih oblekah, različnih barvah in vzorcih ter s super stilom, so čevlji z vrtoglavo peto kar stalnica. Tu in tam jo lahko občudujemo v balerinkah, a načeloma je tako, da nosi zelo visoke pete in da, jih zna tudi nositi! Njena zbirka mora biti neskončna, večja od tiste, ki smo jo občudovali v seriji Seks v Mestu, in nedvomno tudi zelo sofisticirana.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če dobro pogledamo, postane vsak njen outfit poseben že zato, ker doda tako dobre čevlje. Louboutinovi modeli so sinonim elegance in sofisticiranosti, čeprav so dejansko narejeni po istem kopitu, a so tako prepoznavni, da postanejo v hipu simbol ženstvenosti. Lahko si predstavljamo, da ima Melania zelo bogato zbirko teh modelov, najbrž prav v vsaki barvi, ter tu in tam tudi modele z vzorci, ki lepo popestrijo enobarvne outfite.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Melania že nekaj časa celemu svetu podaja lekcije stila in dokazuje, da je prava ikona ter ženska s slogom. Vsak, ki jo zna pogledati onkraj moža ter političnih afer, v njej vidi žensko z okusom, zelo lepo in samozavestno, ki lahko nosi karkoli, ker ji vse tudi pristaja. Ker je visoka in postavna, se zelo rada poigra z barvami in enobarvnimi kombinacijami, ko pa slučajno izbere kaj zelo pisanega, potem cel svet govori o njej tedne in tedne. Osebno mi je bila noro všeč v beli barvi, ker ima ravno prav zagorelo polt in je takrat prav blestela.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Glede fotografij pa je tako, da bi jih lahko dala še več, saj se očitno veliko fotografov in novinarjev ukvarja z njenimi čevlji. In očitno obstaja tudi en zakaj.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Draga Lorella:),
    Res je “mojstrica”, obvlada hojo v visokih petah, meni osebno je najbolj grozno videti žensko, ki misli, da ji to gre…:)…ah…eh…pa gre vsa eleganca…škoda ane:),
    Poleten objem
    Karin

    1. Še večji sinonim za eleganco v visokih petah pa je zame Letizia Ortiz Rocasolano, bolj znana kot španska kraljica. Čista gracioznost. Se pa strinjam, Karin, ni večje bolečine kot gledati žensko v visokih petah, kako se lomi in si kvari kolena in kolke ter hkrati misli, da je lepa…..

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.