Trend avgusta: usnjeno in z rafijo

Gre za trend, ki mi je noro všeč, ker združuje veliko ključnih elementov tega poletja: belo barvo, usnje v odtenku konjaka, rafijo, bombaž, čipko in še kaj bi se našlo. V bistvu za lep izgled, popoln videz in odličen stil ne potrebujete veliko, le malo domišljije in zelo enostavne dodatke, ki so brez sezone, večni in prav zato predstavljajo dobro investicijo.

Usnjeni, nizki sandali

Če so kvalitetni, bodo trajali in trajali, modelov pa je veliko in izbira bo kar težka. Osebno so mi najbolj všeč znamke Ancient Greek Sandals, ki jih kupujem na www.netaporter.com. Preverjeno so zelo, zelo kvalitetni, posebni in izvirni, pazite le na številko, saj v kolikor se odločite za nakup, vam svetujem, da naročite eno številko večje, ker so majhni. Te modele lahko nosite z dolgimi krili, širokimi hlačami, kratkimi hlačami, kombinezoni … prav z vsem. Če pa se odločite za bleščice ali dodatke, postanejo tovrstni sandali tudi večerni in vedno zelo, zelo lepi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Torbe iz rafije

Že lani so bile velik trend in zdaj se ta moda nadaljuje. So malo večje in znajo imeti cofe, kar jih naredi še bolj ljubke. Pletene, gladke, v naravni barvi, vse so čudovite in zelo uporabne. Prvič, vanjo spravite veliko stvari, kar je za ženske seveda super. Po drugi strani pa zelo lepo pristajajo poletni modi in boho slogu, ki je malo etno in malo podeželski, vsekakor zelo primeren za ta čas, ko smo načeloma vsi bolj ali manj na dopustu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bombažni beli kosi s čipko

Tudi teh je veliko; obleke so seveda na prvem mestu, a tukaj so tudi hlače, bodisi dolge ali kratke, bluze in še marsikaj drugega. Bombaž je material, ki ga poleti najraje nosimo, deloma tudi zato, ker ga operemo v stroju in ni preveč zahteven. Seveda s pomočjo bombaža tudi koža dobro diha, se manj potimo in načeloma gre za material, ki dolgo ostane lep. Glede bele pa bi seveda lahko napisala cel esej, ker je barva tople sezone in tudi najbolj hvaležna na koži. V svoji garderobni omari imam veliko belih kosov in vedno je tako, da jih največ nosim, kar me seveda ne čudi, ker so zelo uporabni. Noro so mi všeč bluze z golimi rameni in čipko … Takih je ogromno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Klobuki iz rafije, z ruto ali brez

Poskrbijo za zaščito proti soncu in zato, da lahko na plaži mirno beremo svojo najljubšo knjigo. Tudi klobuki so v naravni barvi, lahko z ruto ali z umetnimi rožami (ta trend mi je zelo, zelo všeč, ker deluje ravno prav podeželsko in romantično). Seveda lahko tudi same dodate kakšno rožo, pentljo ali kaj podobnega, vse je dobrodošlo. Široki krajci so super, tudi zelo široki, tako, da že padajo proti obrazu; sicer gre za modele, ki jih boste malo težje nosile, za sprehod po mestu so vsekakor primernejši tisti z rahlo krajšimi krajci, ker jih boste lažje obvladale.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.