Manj kot 30 evrov za dober stil

Tokrat sem se malo sprehajala po spletni strani www.shein.com, ki ponuja ogromno modnih kosov, sicer pa je treba priznati, da njihova kvaliteta ni na vrhuncu, vendar v morju vsega lahko najdemo tudi kose, ki so denimo bombažni in so zato dokaj solidni. Na tem mestu najdete strnjene vse možne trende, od perlic na puloverjih do super ljubkih pižamic, ki kar kličejo po razkazovanju na Instagramu, pa tudi obleke, veliko žameta in spodnje perilo. Če se odločite za nakup, vedite, da so številke načeloma majhne, zato začnite z večjo, boste prej zadovoljne. Za vas sem izbrala deset kosov in vsi stanejo manj kot 30 evrov. Morda jih ne boste naročile, a zdi se mi, da vseeno lahko dobimo kakšno dobro idejo za kos, ki je moden in hkrati ne pregrešno drag.

Čipkasta bluza

Žal je sintetična in kljub temu, da sem se zelo trudila, bombažnih nisem našla. Je pa treba priznati, da je izredno lepa, morda za kakšno hitro uporabo niti ni slaba. Osebno imam težavo s potenjem in vonjem, ki me zelo hitro zmoti, zato nisem ljubiteljica tega materiala. Obožujem pa bluze, tako da tu in tam naredim tudi kakšen kompromis.

Vir: Shein

Perle na pleteninah

Lahko gre za krajšo obleko, ki jo bomo nosile z debelejšimi nogavicami ali za pulover z volančki na rokavih. Perle so prisotne povsod in zdi se mi, da znajo biti ravno prav ženstvene ter lepe. Ta slog mi je zelo všeč, morda ne bo trajal zelo dolgo, a vseeno mislim, da gre za kose, ki jih bomo nosile tudi v prihodnji zimi, zakaj ne.

Vir: Shein

Ljubek pulover za doma (ali ne)

Seveda z otroškim motivom, ker se tako tudi same počutimo večno mlade. Tovrstni puloverji me vedno spravijo v dobro voljo in so dejansko tudi zelo nosljivi, praktični, topli in lepi. Lahko si jih omislite za prosti dan ali za v trgovino, ni ovir, morda niso ravno za v službo, a vse ostalo je dovoljeno. Tudi nedeljsko cartanje pred televizijo.

Vir: Shein

Til

V kakšni izvedbi, ostaja seveda vprašanje, saj gre lahko tudi za krilo, bluzo ali kombinacijo tila in drugega materiala. Ta kos mi je bil všeč zato, ker združuje til in tartan vzorec, je črn in bel, zelo klasičen in hkrati seksi. Vedno sem pozorna na dolžine, kratko mi ni pri srcu, ker vem, da je manj nosljivo, v tem primeru pa mislim, da je dolžina prava.

Vir: Shein

Drugačen plašček

Dobro je, da imamo kakšnega, ki ni pregrešno drag, je pa vseeno moden in lep. Ta je prav gotovo super lahek, torej neprimeren za zimo, a ga bomo kmalu lahko nosile. Všeč mi je siva barva in kombinacija s čipko ter ponovno karo vzorec. Top je z oprijetimi kavbojkami, pa tudi z resnim kostimom, ki je lahko črn, bel ali siv.

Vir: Shein

Krajši bombažni top

Prav takšen za v fitnes, a lep je s hlačami z visokim pasom ali s čipkastim bodijem, ki bo poskrbel, da se bomo počutile bolj varno in pokrito. Te kratke dolžine so namreč kar tvegane, vendar obstajajo triki, kako jih narediti primernejše. Ker mi je čipka vedno zelo všeč, se mi je tudi ta kos zdel ljubek.

Vir: Shein

Bluza s pentljo

Super klasična, vidim jo s kostimom ali črnimi hlačami, tudi z usnjem in kavbojkami. Všeč mi je oblika širokih rokavov in seveda pentlja, ker je ravno prav romantična. Kot vidite se siva ponavlja, raje jo imam kot črno, zdi se mi, da s sivo vsak kroj pride do izraza, sploh ta.

Vir: Shein

Rdeča obleka

Menim, da rdeča ni bila barva praznikov, temveč mnogo več, pravi zimski trend, ki se ga še nisem  naveličala. Rdeče obleke nimam, vendar bi jo imela. Tvegamo sicer z odtenkom, saj je nakupovanje rdeče po spletu lahko dokaj sporno. Ta je ravno prav zaprta in ravno prav dolga, zato me je tudi prepričala.

Vir: Shein

Čevlji z biseri

Če se nahajajo na peti, toliko bolje! Takih modelov je sicer na pretek in vsi so ženstveni, originalni ter dovolj nosljivi (peta je načeloma dokaj nizka). Ne bodo trajali za vekomaj, a za to ceno se da seveda tvegati. So precej sezonski, vendar bo trend odbitih čevljev še kako prisoten, zato ni rečeno, da jih ne boste prihodnje leto več nosile.

Vir: Shein

Žametna obleka

Izbrala sem to globoko, gozdno zeleno barvo, ker jo prav vidim z lepo broško in usnjeno jakno. Lepa je tudi samostojno in zelo elegantna, za kakšno posebno priložnost, ki je lahko večerja s prijateljicami ali partnerjem. Žamet je super, če greste na pot, ker se ne mečka, zato vedno pride prav.

Vir: Shein

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Tudi jaz sem gledala to čudovito žametno obleko. Ampak nevem katera velikost bi bila za mene, ker pri nas nosim konfekcijo 40/42, imam postavo peščene ure, malce močnejše boke. A bi bil ta model primeren zame? ker vi imate izkušnje. Res vas rada berem. Prav tako nevem kako naročiti v Slovenijo? Hvala že vnaprej. Lep večer Ines

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.