Pet zimskih outfitov za močne ženske

Ženske z oblinami so za modo pravi izziv, saj ni rečeno, da so obline simetrično razporejene in se zato hitro zgodi, da imajo širok zgornji del in vitke noge ali obratno. Potem so tukaj boki, ki znajo biti močnejši in predstavljajo konkretno težavo, a s plastenjem in pravimi barvami lahko rešimo tudi to tegobo. Skratka, moda nam vedno pomaga in ponuja različne rešitve, zato nikar ne obupajte, saj tudi za obline obstajajo pravi stili in kosi, ki vas bodo vedno naredili še lepše.

Drapirana pletenina in ozke kavbojke

Vse je v dolžini in seveda v sprednjem drapiranju, ki poskrbi, da ostane trebuh pokrit. Všeč mi je ta podoba z belo majico, ki vse skupaj zelo odpre, saj je marsikdaj tako, da se močne ženske odenejo v črno, ker so prepričane, da lahko nosijo le to barvo. Napaka! Ozke kavbojke sicer niso za vse, zato vam svetujem prav model iz linije za ženske z oblinami, ker bo imel tudi višji pas in bo ravno prav elastičen.

Vir: Pinterest

Plisiran top in suknjič

Ponovno dobra rešitev zato, da se pozornost preusmeri na zgornji del telesa. Plisiran top mora biti daljši, da se ne napihne pri trebuhu, dodamo mu blazer, ki je lahko rahlo krajši ali dolžine topa. Kontrastne barve oziroma color block poskrbi, da je silhueta videti daljša. Pika na i so čevlji: živalski potisk je vedno, prav vedno zmagovalen! Kot vidite imamo na sliki le tri barve pri outfitu, kar je odlična kombinacija in rešitev, zato se lahko mirno poigrate s čevlji ali torbico.

Vir: Pinterest

Pop barve

V tem primeru gre za roza, a bi bila lahko tudi električno modra, rdeča ali rumena. Zelo intenzivne barve, seveda v pravih dozah, poskrbijo, da ste videti vesele in živahne. Vseeno ne pretiravajte, denimo s hlačnimi nogavicami v fluo različici ali kaj podobnega, ker bo vsega preveč. Torbica in čevlji v podobnem odtenku so top izbira, saj delujejo prav elegantno in skladno. Svetel plašček je tudi odličen, veliko bolj kot črn.

Vir: Pinterest

Super seksi z visokim pasom

Najbrž ste opazile, da živimo v času, ko so velike zadnjice in boki kar v trendu.Torej jih pokažite! Visok pas je v tem primeru zelo zanimiva izbira, udobne hlače omogočajo hiter korak, oprijeta majica pa zahteva širšo pletenino zato, da so obline nakazane, a vseeno ne preveč izrazite. Statement ogrlica doda piko na i, če bi imela ženska na sliki še pete, bi bila še bolj atraktivna, a tudi v balerinkah deluje zelo sofisticirano.

Vir: Pinterest

Športno z dolgo jopo

Vse je v kvaliteti in kroju jope. Lepa jopa ali model z resicami, morda celo pončo, poskrbi za vse. Jo dobesedno vržete čez kavbojke in ste pripravljene na vse modne podvige. Obujte škornje ali pete, dobre kavbojke in malo torbico, lahko pa tudi telirano obleko, ki je dovolj elastična, da vas stisne na kritičnih točkah. Vedno je dobro, da nabavite kose v trgovinah, ki prodajajo stvari za močnejše postave, saj so kroji bolj natančni in primerni za vaše potrebe.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.