Max Marini spomladanski plaščki

Vem, da smo praktično še sredi zime, a ta kolekcija je tako ljubka in ženstvena, da sem si jo prav želela deliti z vami. Max Mara je od nekdaj sinonim za lepe plašče in v pričakovanju lepe sezone je tukaj nova liniija, ki nam ponuja prav plašče! A pozor, so lahki in primerni za lepe dneve, predvsem pa v pastelnih barvah, kar takoj podari občutek svežine, svobode in ženstvenosti. Jaz jih že obožujem! Zanimivo, da se vrača tudi čudovita in sveža barva mentola, rumena preseneča in spominja na sonce, svetlo modra (baby blue) pa prikliče v spomin poletno nebo. Vmes sta bež in bela, ki nikoli ne manjkata.

Pastelni plaščki so super za na kavbojke, pa tudi takrat, ko imamo na sebi lepo, elegantno obleko ali kostim. Preprost kroj kar zdrsne po telesu, midi dolžina je vedno prava, nizka ramena pa so super, četudi imate spodaj pulover, ki je nekoliko debelejši. Dejansko je tako, da zna biti prehod med zimo in lepo sezono dokaj dolg, puhovke so preveč, blazerji so premalo in prav v tem kontekstu pride na dan uporabnost spomladanskega plašča. Sicer pa so barviti plašči vedno super stvar, tudi sredi zime … Samo poglejte spodnje in vam bo takoj jasno, kako dobro znajo popestriti videz!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.