Minimalizem tople modne sezone

Dočakali smo pomlad in tudi če se na momente zdi, da bomo spomladanske modne trende preskočili zaradi trenutne situacije, temu ni tako. Je še čas za spomladansko modo, ki ji sledi poletna. Med top trendi tople sezone pa je minimalizem, ki navdušuje različne generacije. Velik plus minimalističnega sloga je tudi to, da nikoli zares ne gre iz mode in vsi kosi so večni ter ključni v garderobnih omarah. V te lahko brez skrbi investirate, saj vam bodo dobro služili kar nekaj modnih sezon.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In kateri so ti modni kosi? V topli sezoni bodo ponovno prisotne modne kombinacije s slip obleko, ki je že kar nekaj modnih sezon must have uličnega sloga pa tudi bolj svečane mode. To lahko nosite samostojno, ali pa v slogu it deklet, pod to oblečete T majico ali pa oprijeto majico z dolgimi rokavi. Zelo lepe so tudi kombinacije z oversized blazerjem, ki pa je brez dvoma IT kos minimalističnega sloga. Najbolj vsestranski je oversized blazer v nevtralnih odtenkih, z belim ali črnim ne morete zgrešiti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Poleg slip obleke je ponovno čas za svileno midi krilo in to toplo sezono bo to kraljevalo v vsej svoji lepoti v svetlih odtenkih in barvah, kot so pastelno roza, zelena, kraljevo modra in oranžna. Če smo tovrstno krilo nosile pozimi na pletenine, ga bomo v spomladanskem in poletnem času skombinirale s T majico. In, ko je govora o minimalističnem slogu, ne smemo pozabiti na navadno belo T majico in srajco, ki sta ključni pri sestavljanju modnih oprav. V prvi vrsti je pomembno, da sta iz kvalitetnih materialov, ki se ne mečkajo in tudi lepo dihajo. Te vam bodo dobro služile z vsemi prej naštetimi minimalističnimi kosi, pa tudi ostalimi oblačili.

vir: &Other Stories
vir: Asos
vir: Zara
vir: TheFrankieShop
vir: Missguided
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.