Modne bleščice tega tedna

Še en jesenski teden, ko ostajamo predvsem doma, je za nami in na trenutke se zdi, kot da vsemu skupaj ni videti konca. Pa vendar verjamem, da si kljub temu znamo pričarati tudi tiste lepe, čarobne trenutke, za katere je dovolj že nasmeh naših bližnjih, pa čeprav le preko video klica. Veliko upanja za lepši in predvsem bolj sproščen december v srcu nosi tudi modni svet, ki iz dneva v dan nudi bogatejši izbor božičnih in novoletnih kolekcij, daril in drobnih pozornosti. Tudi tokrat so torej v središču pozornosti praznične kampanje, katerim seveda sledijo tudi jesenske in zimske, zato poglejmo nekaj tistih, ki te dni žarijo nasvetleje:

Modna hiša Jacquemus je znova postregla z navdušujočo in predvsem super igrivo jesensko-zimsko kampanjo, v njej pa naravnost blesti model Laetitia Casta v družbi naših štirinožnih prijateljev.

Jacquemus jesen zima 2020/21

Dejstvo, da te tedne potrebujemo odlično modo tudi doma, sprejema celo modna hiša Dior, kjer so tokrat objavili povsem svežo kampanjo kapsulne loungwear kolekcije z naslovom Chez Moi, v kateri pozirata Akon Changkou ter Clea Beuret.

Dior Chez Moi

Praznično kampanjo so tokrat predstavili tudi pri znamki Gucci, kjer ostajajo zvesti svoji popolnoma retro viziji.

Gucci holidays 2020

Da je eleganca možna tudi na snegu, pa to hladno sezono znova dokazuje znamka Goldbergh, ki je modele Sveo Berlie, Milan Van Eeten in Dennisa Van Schuppena postavila na avstrijsko smučišče.

Goldbergh zima 2020/21

Praznično pa je obarvano tudi posebno sodelovanje, ki je nastalo med Anine Bing in supermodelom Heleno Christensen ter tako postreglo s kapsulno kolekcijo omejene izdaje, ki zajema 10 praznično navdihnjenih kosov.

Anine Bing & Helena Christensen
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.