Zelo lepa obutev za sneg

Glede na to, da živim na obali, priznam, da mi je obutev za sneg dokaj tuja. Tukaj je niti ne potrebujem, a ker sem zelo pogosto v prestolnici, je tako, da so tople noge ključnega pomena. V zadnjih letih sem tako nabavila nekaj modelov obutve za sneg, ki jih imam tudi v hribih ter takrat, ko grem smučat. Mislila sem, da je praktično nemogoče najti kaj lepega, a potem sem opazila, da so se tudi na tem področju stvari zelo spremenile.

Grenson
Bogner
Chloe
Chloe
Chloe
Chloe
Grenson
H&M
H&M
Isabel Marant
Isabel Marant

Obutev za sneg je v resnici obutev za mrzle dni in je seveda vodoodporna. V bež barvi je celo elegantna in v kolikor jo kombiniramo z velikimi šali, lepimi pleteninami in žametnimi hlačami, smo na konju. Višji gležnjarji ali na pol škornji poskrbijo za stabilno nogo in udobje; tu in tam je dodana mucka ali ovčje krzno, skoraj obvezne so vezalke in določeni modeli so prav zelo, zelo modni. Če ste za malo več elegance, potem izberite podplat, ki ni raven in gumijast, temveč z malo pete, ker bo tako škorenj izgledal bolj vsakdanje in manj za v naravo. V bistvu iščite elemente, ki zelo spominjajo na normalne škornje in tako boste imeli zimsko obutev, ki jo lahko nosite prav z vsemi modnimi kombinacijami.

Jimmy Choo
Mango
Mango
Mango
Miu Miu
Roger Vivier
See by Chloe
Zara
Zara
Zara

Čeprav je res veliko črne, bi rekla, da sta rjava in bež barvi zelo pomembni ter tvorita prav lepe modne kombinacije. Drži, da so tovrstni čevlji nakup, ki se ne zgodi vsako leto, zato zanj lahko odštejemo malo več denarja in si res privoščimo kvaliteto. Če pazimo na svoje otroke ter na to, kako so obuti, da jih nikoli ne zebe, moramo prav enako pozornost posvečati tudi svojim nogam, saj nas držijo pokonci vsak dan in so torej vredne vsega spoštovanja.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.