Modne bleščice tega tedna

Za nami je še zadnji novembrski teden in postalo je več kot očitno, da vstopamo v obdobje praznikov. Letošnji bodo drugačni, to je povsem jasno, pa vendar ne dovolimo, da bi nam to v celoti odvzelo veselje božičnega in novoletnega duha. Modne in lepotne znamke kljub vsemu vztrajajo s čudovitimi kampanjami in prav je tako, saj nam tudi te včasih v še tako žalosten, negotov vsakdan vnašajo vsaj kanček lepega in pozitivnega. Poglejmo torej tiste najbolj bleščeče, ki so na plano pokukale prav v preteklih nekaj dneh:

Modna hiša Chanel nas tudi ta teden ne pušča hladne, za občudovanje pa tokrat skrbi njihova praznična kampanja nakita in ročnih ur, poimenovana Dream never fades.

Chanel holiday 2020

Nekoliko manj prefinjeno, a še vedno elegantno deluje tudi nova praznična kampanja hiše Salvatore Ferragamo, za katero so tokrat v zelo minimalistično opremljenem studiu pozirali Ajok Madel, Simon Martyn in Grace Sharp.

Salvatore Ferragamo holiday 2020

Novo božično podobo je ta teden dobila tudi kolekcija nakita Dior, predstavljena s kampanjo v družbi slovitega modela Care Delevingne.

Dior holiday 2020

Izredno mamljiva pa je tudi nova praznična podoba modne hiše Louis Vuitton, naslovljena Journey Home for the Holidays, kjer zanje seveda znova pozira njihova ambasadorka, prelepa igralka Alicia Vikander.

Louis Vuitton holiday 2020

Zimsko kampanjo tokrat predstavlja znamka Missoni, kjer seveda ne manjka barvitih, razgibanih in predvsem modnih in toplih pletenin, v tem sklopu oglasnih fotografij, prikazanih v plesnem gibanju.

Missoni zima 2020/21

Znamka Versace pa se te dni osredotoča tudi na kampanjo za 2021, natančneje za linijo Versace Jeans Couture, kjer zanje pozira model Evelina Lauren.

Versace Jeans couture 2021

Pre-spring 2021 ali bolje rečeno predspomladansko kampanjo za naslednje leto je za nas tokrat pripravila znamka Red Valentino in naj povem, da je celotna ideja združevanja narave z urbanim zares kul.

Red Valentino pre-spring 2021

Nenazadnje pa tokrat ne moremo mimo tudi super razkošnega in vpadljivega kataloga znamke Patou, ki nam je tokrat postregla s kolekcijo resort 2021.

Patou resort 2021
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.