Stajling dneva: blazer s karom in bluza z rožami

Drage bralke in čudovite ženske,

ta teden sem končno naredila božično jelko in sem se ob lučkah počutila res srečno. Ne vem zakaj, ampak božič ima name čaroben učinek, ker se mi vedno zdi, da zapiram vrata in z največjim veseljem odpiram nova. Nekako je tako, da me je zapustil občutek negotovosti in kljub temu, da je okoli mene, okoli nas veliko slabega, vem, da je vedno zmagala svetloba. Nehala sem se obremenjevati s tem, kdaj bo bolje in kako bo bolje, ker sem prepričana, da se bom prilagodila. Vsi se bomo. S temi vrsticami bi vam rada vlila predvsem pogum in zavest, da se bo vse uredilo in bomo zmogle, tako kot vedno doslej. Osredotočimo se nase in na stvari, ki so dejansko pomembne, saj se ne nahajajo okoli nas, temveč v nas in tega ne smemo pozabiti. To je tudi odličen trenutek, da počistimo vse predale, saj ko bo končno prišla svetloba, bo potrebovala veliko prostora in želim si, da smo vse pripravljene.

Močno vas objemam in imejte miren, uspešen začetek tedna.  

Lahko rečem, da je to ena izmed mojih najljubših kombinacij, saj so mi zemeljski odtenki, karo vzorec in temno modra barva zelo pri srcu. V resnici je karo vzorec prav hvaležen in hkrati poseben: doma imam kar nekaj podobnih jaken, a vse so po svoje drugačne in v kombinaciji z različnimi bluzami tvorijo zelo samosvoje outfite. Podobno velja za plašče, ki so letos še kako v modi, a bolj kot o trendu bi govorila o večnosti: karo vzorec je od nekdaj med nami in, podobno kot mala črna obleka, ne bo nikoli star, že viden ali dolgočasen. Tokrat sem se poigrala z različnimi potiski in ohranila podobne barve, ki so mi pravzaprav zelo pri srcu; vem, modre nikoli ne zmanjka.

Moj stajling je sledeč: blazer in bluza H&M, hlače Lazzari, čevlji Guess, torbica Chloé, prstana JCrew, uhani Accessorize, zapestnica Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Kava + korona podatki + Glitter članki. Takšna je trenutna realnost mojega vsakdanjega jutra. Zanimiva kombinacija, čeprav priznam, da sama kaj takega nikoli ne bi skupaj oblekla. 🙂 Čeprav ljubim vzorce in tudi njihovo mešanje.

    Lep dan vsem.

    XOXO

  2. Pozdravljeni
    Tudi jaz sem v soboto postavila in omrasila smrekico, dodala nekaj stvari za novoletno vzdusje in tako pregnala slabe misli, zmagali bomo in toje vazno. Vse dobro

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.