Zakaj so rjave torbice večna izbira

Mnogokrat me ženske vprašajo: koliko stane povprečna dizajnerska torbica? To je najbrž eno izmed najtežjih vprašanj, ki marsikdaj ostane brez odgovora. Pri dizajnerskih torbicah je dejansko tako, da lahko stanejo 300 evrov, 3000 ali še več, odvisno od znamke in velikosti. Kot ljubiteljica mode lahko povem, da so torbice moja šibka točka, vidim pa, da znajo biti tudi dizajnerske pregrešno drage in narejene na Kitajskem za pet evrov, kar me zelo zmoti. Menim torej, da je pri nakupu treba najti zlato sredino in vedno pomisliti, koliko bomo določeno torbico nosile. Denimo za svojo Tory Burch sem odštela kar nekaj denarja, ampak mi dela družbo praktično vsak dan, zato mi res ni žal. In da, je rjava. Moda nam že kar nekaj sezon ponuja rjave torbice, ker so večne in tudi zato, ker gre naravna barva kože seveda povsod.

Mango
Mango
The Row
Prada
Chloé
Mango
Sezane
Sezane

Rjava torbica je investicija za vedno in o tem ni dvoma. Če jo boste lepo čuvale in negovale, bo trajala za vekomaj. Če bo dovolj velika za vse dokumente, ključe, beležke in šminke, potem je preprosto ne boste spustile in žal vam bo, ko bodo čez nekaj let robovi manj brezhibni ali jo boste pač umazale. Ampak da, rjava barva je pred črno tudi zaradi funkcionalnosti, saj zna biti črna torbica marsikdaj neprimerna, če imate denimo svetel outfit ali preprosto rjave čevlje. Če bi me zdaj vprašale, ali gredo črne torbice povsod, bi prav gotovo rekla, da ne; pa ne le to, marsikdaj se mi zdijo tudi preveč stroge in super je, če najdemo, tudi pozimi, predmet, ki garderobo razbremeni. Rjava torbica ima to poslanstvo.

Sezane
Twinset
Sezane
Sezane
Loewe
YSL
Sezane
Jimmy Choo
Proenza Schouler
YSL
Chloé

Usnje ali semiš? Svetla ali temna? Jaz bi rekla usnje in barva konjaka, svetlejša in semiš. Prva izbira je pa tista, ki jo boste najbolj nosile, saj je konjak barva super hvaležna in gre na vse. Razmislite tudi o prilagoditvi garderobe, torej opustite kanček črne in jo nadomestite z rjavo ter vsemi ostalimi zemeljskimi odtenki. Ta stil deluje zelo francosko in mladostno, zato je tudi moja prva izbira. In kot sem že neštetokrat rekla, torbica je stanovanje, ki ga vsak dan vzamemo s sabo: torej nikar ne kupujte majhnih in nekoristnih, ker bodo potem ležale v omari.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

11 komentarjev
 1. S tem clankom si potrkala tudi na mojo sibko tocko – torbice
  Za vsako bi nasla priloznost, da jo nosim, v omari bi pa ze naredila prostor zanje
  .je pa tudi uzitek samo gledati tako lepe kose, ceprav samo na sliki zacutim vonj in mehkobo usnja

  Lep ponedeljek tebi in vsem clanicam nasega zenskegs kluba.

 2. Res dobra primerjava, da je torbica nase stavovanje-se kako prav imas! Rjava je noro lepa in uporabna, sploh, ce je v kombinaciji s svetlejso roza je nebesko lepa.

  1. Imaš prav…jaz jih sesam in čistim z mokro, kuhinjsko krpo. Je pa cela umetnost in dobra ideja za članek. Bom napisala! Hvala!

 3. Jaz jo čistim pa z vlažilnimi robčki za usnje, z njimi tudi sedežno čistim…se obnese. Sem si pa letos “nabavla “ v konjak barvi vreča ST model torbice

 4. Lepe. Je pa še nimam, a Božičku sem pa ze pisala‍♀️ Morda kaksen namig za lepo in dobro razmerje med ceno in kvaliteto?

 5. Krasne so. Imam jih dosti, a kljub temu še vedno nujno najdem prostor za katero.
  Nujno jih menjavami in sem kar dobre volje, ko sem prebrala članek o njih.
  Hvala Lorella

  🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.