Modne bleščice tega tedna

Leto 2023 je tu in z njim svež začetek tudi na modni in lepotni sceni. Vse misli se že usmerjajo v prihajajočo toplo sezono, vse glasnejše pa postajajo tudi reklamne kampanje in katalogi za naslednjo jesen oziroma vsaj predjesenski čas. Seveda pa to še ne pomeni, da se v celoti poslavljamo od praznično obarvanih novičk, saj je kar nekaj modnih hiš namenilo prav posebne kolekcije tudi Lunarnemu novemu letu. Hkrati pa gre po drugi strani omeniti tudi slovo od ikone modne industrije, Vivienne Westwood, ki nas je v svojem 81. letu zapustila tik pred novim letom, 29.12.2022. V nadaljevanju preverimo torej nekaj novosti prvega tedna novega leta:

Vivienne Westwood

Leto zajca tokrat s svojo novo kampanjo slavi tudi modna hiša Prada, ki ji je nadela naslov Memories of Beauty.

Prada

Nova kampanja, posvečena Lunarnemu novemu letu, prihaja tudi s strani znamke Miu Miu, zanjo pa sta pozirali Qiu Tian in Amber Kuo.

Miu Miu

V povsem spomladanskem duhu pa je te dni Alberta Ferretti, ki je v svoje prelepe kreacije v novi kampanji oblekla Mono Tougaard.

Alberta Ferretti

Nekaj bleščečega prihaja s strani draguljarske hiše Tiffany & Co., kjer predstavljajo povsem svežo reklamno kampanjo za priljubljeno kolekcijo Tiffany Lock, v njej pa blesti njihova ambasadorka ROSÉ (Blackpink).

Tiffany & Co.

Izredno mladostno in sveže obarvana je nova reklamna kampanja Armanijeve dišave My Way, katere novi obraz je postala igralka Sydney Sweeney.

Giorgio Armani

In nenazadnje še skok med ličila, kjer te dni svoje novosti predstavlja tudi hiša Dior, predvsem njihov ikonični lip gloss Dior Addict Lip Maximizer, za kampanjo katerega letos pozira Anya Taylor-Joy.

Dior
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.