Stajling dneva: pulover z visokim ovratnikom

Drage bralke in čudovite ženske,

ko sem se za vikend sprehajala po gozdnih poteh, se mi je v hipu zdelo, da veter kar brije. Sicer je okoli mene še vedno vse zeleno, kar je prav čudaško za to zimo, a tako je po celem svetu, morda nas snežna odeja čaka ravno za vogalom. In misli letijo, visoko, visoko na nebu, mirne in polne ljubezni, lahkotne in sproščene, tako kot januar. Začetek leta je vedno sprehod po prstih, ko še ne veš dobro, kaj te čaka in morda niti tega, kaj si pravzaprav želiš. Obožujem to stanje tišine, ko še vse počiva po praznikih in nekako čaka na novo življenje. Upam, da ste dobro tudi ve in da so okoli vas objemi, poljubi in nasmehi, ker si tako zaslužite.

Imejte čudovit začetek tedna in nikoli ne pozabite, kako ste dobre!

Za stajling dneva sem izbrala meni res ljub komplet v temno modri barvi: puli z visokim ovratnikom in zlatimi gumbi ter krilo na A, z velikimi, svetlo modrimi rožami. Vsakič, ko oblečem krilo te oblike, pomislim, kako jih pravzaprav obožujem in kako je lepo biti ženska, da se lahko vedno poigram z novimi motivi in nasploh z modo. Bil je prav siv dan na Izolskem pomolu, a ko si sam ob morju in je ob tebi le tišina, pride na dan prav vse, kar imaš v sebi. In tovrstni občutki so res nepopisno lepi.

Moj stajling je sledeč: krilo in puli Chicwish, čevlji Rebel Queen, plašč Penny Black, torbica Michael Kors.

Foto: ZenFoto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.