Modne bleščice tega tedna

Modne in lepotne novosti se vračajo tudi v letu 2021 in začetek novega leta prinaša ogromno svežine, predvsem zato, ker so tudi največje znamke kaj hitro po slovesu od leta 2020 svojo energijo popolnoma usmerile v naslednjo pomlad in celo naslednjo jesen. Do danes je že povsem jasno, da nas tudi v prvi polovici tega leta čaka kar nekaj prilagajanja, vsaj ko je govora o modnih revijah, a nič zato, modne hiše so se znašle po svoje in za zdaj ostajajo v svetu digitalnih predstavitev. Tokrat torej preverimo nekaj najnovejših kampanj, kjer nas večina seveda opominja prav na prihajajočo toplo sezono:

Modna hiša Chanel v naslednjih toplejših mesecih stavi na kanček kraljevega pridiha, zanje pa je v Monaku pozirala njihova ljubljena ambasadorka Charlotte Casiraghi.

Chanel pomlad 2021

Po pomladi je takoj po novem letu zadišalo tudi pri Pradi, kjer tokrat predstavljajo prvo kampanjo, ki je nastala pod taktirko slovitega oblikovalca Rafa Simonsa.

Prada pomlad 2021

Med novosti vsekakor sodi tudi Blumarine, kjer so za to pomlad ubrali nekoliko drugačno pot ter se posvetili predvsem kul, retro podobi v družbi modelov Mariacarle Boscono in Sokhne Niane.

Blumarine pomlad 2021

Zelo posebno sodelovanje pa tokrat prihaja s strani modnega giganta Louisa Vuittona, kjer je zanje v zanimivi kolekciji svoje ideje prispeval švicarski umetnik Urs Fischer ter tako podal nov pogled na njihov sloviti logo.

Louis Vuitton x Urs Fischer

Ermanno Scervino znova navdušuje z eleganco in modnostjo, tokrat v novem katalogu predjesenske kolekcije 2021.

Ermanno Scervino pre-fall 2021

Zelo drugačno in vsekakor precej odštekano pa je tudi novo in precej nepričakovano sodelovanje med znamkama North Face in Gucci, kjer so za pomlad 2021 pripravili precej bogat nabor kosov.

Gucci x North Face

Nekaj povsem drugačnega in veliko bolj romantičnega pa je nova resort 2021 kolekcija Ulle Johnson, kjer ne manjka boho in retro pridiha.

Ulla Johnson resort 2021

Kot obraz lepotne hiše Dior se vrača igralka Natalie Portman, tokrat prelepa z njihovo rdečo šminko za novo kampanjo ikonične rdeče šminke Rouge Dior.

DIOR

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.