Stajling dneva: žametne hlače z rožami

Drage virtualne prijateljice in čudovite ženske,

medtem ko pišem uvod za ta članek, me spremlja tiho in mirno sneženje. Gozdove obožujem zato, ker skoraj ni zvoka, življenje pa zaznaš šele takrat, ko se popolnoma umiriš in svojemu srcu dovoliš, da sliši neslišno in vidi nevidno. Ta čarovnija, poimenovana življenje, nam je bila preprosto dana, položena v zibelko, kot neprecenljivo darilo. Ko sem se danes zjutraj zbudila, me je prešinila prva misel: pred tabo je nov dan, kako ga boš uporabila? In res je: toliko priložnosti, toliko lepega, toliko še neznanega. Ponovno imam občutek, da je vse v naših rokah in kako dobro je vedeti, da bomo kar same poskrbele za čudovit teden, mar ne?

Bodite močne, pogumne, pametne. Želim vam čudovit teden.

Za stajling dneva sem izbrala žametne hlače s potiskom rož, ki jih imam zelo rada, predvsem zaradi lepe oblike. Visok pas in sproščen kroj me spremljata vsak dan, zgoraj pa dodam bluzo, blazer, včasih pletenino ali nekaj še bolj elegantnega. Zimske barve kar kličejo po burgundy in tonih, ki močno spominjajo na zemljo. Za vse ostalo poskrbi zima, ki je zdaj pokazala zobe, a kaj ko ostaja tako mirna in spokojna.

Moj stajling je sledeč: hlače in pulover Motivi, plašč in salonarji Rebel Queen, torbica Berenice, nakit Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Hlače so čuuuuuudovite 🙂 Verjetno tudi zato, ker je meni osebno tudi všeč cvetje in tako imam v omari tudi 2 obleki in 2 ali 3 bluzice z drobnim cvetjem.
    Na žalost se strab “Motivi” ne odpre.

    Draga Lorella: tudi vam lep in uspešen teden! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.