Seksi tudi doma

Drage moje, jaz se v zadnjih mesecih prav zabavam in z veseljem sledim modi, ki postaja, tudi na področju tako imenovanega “homeweara” vse bolj inovativna. Morda se je zgodilo preprosto to, da smo ženske na ves glas zakričale: v razvlečeni trenirki ne bomo! Sploh ne cel dan in v pižami še manj. Moda je slišala ter tudi odgovorila. Kot gobe po dežju so nastali super seksi kompleti, celo iz kašmirja, ki se prilagodijo telesu in jih nosimo takrat, ko se nam pač zdi. Načeloma doma, morda kasneje tudi recikliramo kakšen kos za odbit outfit, ki zna biti še kako uspešen.

Vir: Pinterest

Samo za mlade? Niti ne. Vse je v tem, kako se pravzaprav počutite in kako boste kose med seboj kombinirale. Res ni nujno, da je vse super kratko in razgaljeno, a zanimivo je, kako je v teh kompletih prisotna seksi nota, ki nedvomno poskrbi, da postanejo neobičajni. Poleg čipkastega perila, za katerega verjamem, da ga imamo praktično vse, so tukaj tudi druge rešitve, za takrat, ko smo na pol med rjuhami in beremo knjigo, morda na kavču pred zadnjo Netflix serijo ali, hm, kdo ve, pred krožnikom z vročimi špageti. Vse je možno.

Vir: Pinterest

Šalo na stran, dejansko gre za kose, ki nam ponujajo kratke hlače namesto dolgih, crop top namesto majice in povrh vsega dolgo jopo. Zelo so mi všeč nežne, nevtralne barve, saj dejansko delujejo spokojno in kar vabijo, da se umirimo, si vzamemo čas zase in začnemo leto na najboljši način. Kot vidite imajo glavno vlogo mehke pletenine, včasih s kitami, drugič gladke ali rebraste, ki tvorijo res lepe komplete. Priznam, da me mikajo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.