Modne bleščice tega tedna

Hitro se je obrnil tudi ta teden in prinesel veliko novosti, sploh na področju moške mode, kjer prav zdaj potekajo nekatere najodmevnejše revije, seveda povečini zgolj v digitalni obliki. Poleg tega je v zraku vse močneje čutiti prihajajočo pomlad, ki znova prinaša nekatere najlepše kreacije leta, poleg tega pa se mnoge modne hiše osredotočajo tudi na predjesensko obdobje. Poglejmo torej tiste najzanimivejše novičke tega tedna:

Diorjeva spomladanska podoba je to leto vrhunec umetnosti, v svojo renesančno in baročno navdihnjeno kampanjo pa so tokrat postavili Levi Achthoven, Maryel Uchida, Sculy Mejia, Judith Frament ter Holly Fischer.

Dior

Svojo spomladansko kampanjo je tokrat razkrila tudi znamka Miu Miu ter ji nadela naslov Mind Mapping, vanjo pa vključila znana imena, kot so Allison Katz, Kelsey Lu in ostale.

Miu Miu

Pre-fall kolekcija tokrat prihaja tudi s strani modne hiše Burberry, v sklopu te pa oblikovalec Riccardo Tisci predstavlja izbor 50 lookov.

Burberry

Zelo dejavni ostajajo tudi pri hiši Saint Laurent, ki jo lahko občudujemo kar v dveh novostih, in sicer v spomladanski kampanji YSL37, za katero pozira vse popularnejša Aylah Peterson, in pa v njihovem resort 2021 katalogu, ki prav tako stavi na drznost v črno-beli sliki.

YSL37
Saint Laurent

Pre-fall 2021 prihaja tudi s strani znamke Blumarine, 22 outfitov pa tudi tokrat prinaša kar nekaj zapeljivosti in mladostne razgibanosti.

Blumarine

Nenazadnje pa je tu še znamka udobne obutve UGG, ki tokrat oznanja novo ambasadorko hiše – sloviti supermodel Iman.

UGG
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.