Ko bele hlače niso naključje

JLo je povedala vse. Na slavnostni prireditvi, ki je slavila novega predsednika ZDA, Bidena, je pevka nosila bel komplet znamke Chanel in se odela v belo od glave do pet. Vem, da izgleda, kot bi jih imela trideset, a prisežem, da jih ima 50 in je še en dokaz, kako so bele hlače kos, ki ga prav moramo imeti. Na spletu že berem dolge razprave o tem, kaj sta pomenili njena izbira ter bela barva, kakšna je povezava z večno Coco in kako je JLo slavila feminizem ter do zvezd povzdignila ženske po vsem svetu, ne glede na to, kakšne so, kdo se ter kateremu plemenu, rasi, religiji pripadajo. Kakorkoli že, njena modna izbira je bila zadetek v polno.

JLo v Chanelu
JLo v Chanelu
JLo v Chanelu

Zgodovina mode in lepih modnih ikon govori o tem, da so bele hlače zelo dober adut vsake ženske. In čeprav imamo marsikdaj občutek, da so zelo tvegane in zahtevne, menim, da je to le stvar perspektive. Če je model pravi in je podložen, potem si ga lahko omislimo tudi pozimi ter za vse tiste priložnosti, ki kličejo po eleganci. V celoti bel look je zelo uspešen tudi zato, ker deluje neokrnjeno in sofisticirano, v resnici skoraj ne potrebuje dodatkov, temveč samo ravno držo in kanček samozavesti. Skozi čas si je kar nekaj modnih ikon privoščilo bele hlače in tako sprožilo veliko občudovanja.

Nicole Kidman
Jane Fonda
Michelle Obama
Cate Blanchett
Melania Trump

Če se odločite za kostim, imejte spodaj lepo, elegantno in tanko bluzo. Ni težko posnemati Chanel videza, ki si ga je omislila JLo. Kar potrebujete, je samo misel, da vas bela ne bo razširila, da ni primerna za zimo ali da je preveč občutljiva. In ko boste naredile ta korak, sem prepričana, da boste zelo zadovoljne!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

13 komentarjev
 1. Lopezova bi se morala v tej opravi samo sprehoditi, brez odpiranja ust. Njeno petje je bilo podpovprečno, z nepotrebnimi španskimi vložki. No, saj je tudi kot vokalistka zelo povprečna. Tudi o Lady Gaga bi se dalo razpravljati. Vsekakor je bil izbor pevk siromašen in bi se za takšno ceramonijo spodobil vokal višjega razreda. Žal, kot glasbenico me to zmoti dosti bolj kot bel Chanel.

  1. Draga gospa Petra, zelo na kratko. Ce imate Lady Gaga za podpovprecno oziroma slabo vokalistko, izjemno veliko pove o vaši glasbeni izobrazbi, ki je očitno nična, predvsem pa o vaši vokalni sposobnosti, ki je predvidevam prav tako neobstoječa. Lp

 2. Super je bila oblečena, kot vedno izredno lepa in privlačna. In ja Chane kostim je bil perfekten na njej. Z veseljem bi ga imela❤️

 3. Nisem gledala inavguracije, ampak po fotografijah sodeč bi jaz temu rekla Vanity fair!
  Jaz hlač Lopezove ne vidim, ker jih zakriva plašč.
  Bi se pa dalo razpravljati, zakaj povsod rinejo to Lopezove, aja, zato,, ker je za demokrate. Sicer kot pevka, igralka podpovprečno, njen slog meni ni všeč, čudim se, da je tebi, Lorella!?
  No, lepo, da si objavila vsaj eno fotografijo Melanije.
  Melanija glede izbora in nošenja garderobe izstopa, in nese v koš prav vse. Ji ni para. Za moj okus najlepše oblečena ženska, ki vse kose zna nost, graciozna, elegantna. Ponosna sem nanjo, žal pa naši mediji o njej ne napišejo nič lepega. Aja, če bi bila demokratov žena, bi bilo ravno obratno. Žal je tako. Politika pač, ker tudi v Sloveniji štejejo le demokrati. Pa nisem desničarska, da ne bo pomote!

  1. Draga Ema, morda si lahko pogledas, koliko clankov smo namenili Melaniji in cudovitemu stilu, ki ga ima; najdes jih prav na tej strani.

   https://www.glitter.si/pencil-krilo-ki-ga-nosi-melania/
   https://www.glitter.si/vedno-lepsa-in-elegantnejsa-melania/
   https://www.glitter.si/melania-trump-njena-evolucija-stila/
   https://www.glitter.si/melania-trump-in-baby-blue/
   https://www.glitter.si/melania-trump-in-dolcegabbana/
   https://www.glitter.si/melania-trump-nova-modna-ikona/
   https://www.glitter.si/go-melania-go/
   https://www.glitter.si/petdeset-let-melanie-trump/
   https://www.glitter.si/se-vedno-aktualne-bluze-s-pentljo/
   https://www.glitter.si/cudoviti-plascki-melanie-trump/
   https://www.glitter.si/najdrazji-outfiti-melanie-trump/
   https://www.glitter.si/modni-cevlji-melanie-trump/

   Tudi mene politika ne zanima in nisem strokovnjakinja za petje, clanek je o belih hlacah JLo, ki so mi bile vsec. Ne le meni, sem zasledila kar nekaj clankov na to temo. Verjetno Chanel ze ve, kako krojiti lepe kose, s tem se strinjamo vsi. Maham in lep vikend zelim ♥️

 4. Se nekaj bi pripomnila.
  Nikdar nisem zasledila, da bi omenila garderobo Trumpovi tiskovne predstavnice Kayleigh McEnany, preprosta eleganca, svežina, lahkotnost.

 5. Tvojo stran pogledam, ko se spomnim. Žal je tole o Melanija šlo mimo mene. Sem spregledala.
  Pohvale tebi, da si pisala tudi o njej.
  Upam, da se še kdaj spomniš nanjo.
  Meni J. L. Deluje v tej opravi kot knedel.

 6. Simbolni pomen bele oprave Jennifer Lopez je bil poklon sufražetkam, ženskam, ki so se nekoč borile za volilno pravico žensk. Ni naključje, da so bile obleke nekdanjih prvih dam na dogodku inavguracije skrbno izbrane zaradi simbolne sporočilnosti. Temu v tujini pravijo sartorial messaging.

  In še nekaj. Ta stran je namenjena modnim debatam, česar se avtorice z Lorello na čelu dobro zavedajo in se tega tudi držijo. Tu ni prostora za sovražni govor in sproščanje slabe energije. Kakšen nasmeh več si privoščite in svet bo takoj lepši.

 7. Dobro jutro!
  Zelo sem vesela, da se zopet oglašate z vašo kolumno Glitter. Sem jo pogrešala in vaši nasveti zelo prav pridejo tudi nam starejšim. Lep pozdrav Pepelka

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.