Stajling dneva: pletena obleka s pentljo

Drage bralke in super Ženske,

včeraj sem brala zanimiv članek na temo februarja, ki je že skoraj za vogalom. Nekako je tako, da se bo ponekod po svetu že začenjala pomlad, drugod bo huda zima, a vedno bo začetek leta čas za to, da sadimo dobro in potem, preprosto, počakamo. Zato sem razmišljala o sebi ter o tem, kakšno seme sem pravzaprav položila v zemljo ter ali bo obrodilo prave sadove. In letos sem se prvič odločila, da bo seme dalo vse iz sebe in ne bom nikoli zrahljala zemlje zato, da bi “malo pogledala, kako je z njim”. Včasih je treba samo zaupati in verjeti, da se čudeži dogajajo, če znamo biti dovolj pozorne, da jih tudi ujamemo. In ni boljšega časa kot je Zdaj, da spremenimo stare navade v nove in ponovno izberemo. Samo dobro in samo pametno.

Imejte noro lep teden, drage moje.

Pletene obleke so postale nekoliko bolj popularne prav v letošnji zimi. Saj ne da niso bile v modi, a letos smo jih dobesedno odkrili. Tople, mehke, ki se 100 % prilagodijo telesu in so tudi udobne ter dobra alternativa navadni obleki ali krilu, ki zna biti malo bolj zahtevno. Zelo preprosto rjavo pleteno obleko s pentljo sem popestrila s plaščkom v oranžnem odtenku; všeč mi je, ker sem ustvarila outfit za vsak dan, čeprav ga ne vidim z nizkimi čevlji, predvsem zaradi dolžine. No, z udobnim salonarjem je vse tako ali drugače izvedljivo.

Moj stil je sledeč: obleka Chicwish, plašč Dixie, salonarji Banana Republic, torbica Chloé (via Netaporter), uhani Elizabeth Cole, prstani Asos in H&M, zapestnica JCrew.

prstani Asos in H&MFoto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Hm, …. barva lepa, vzorec tudi, ampak…. 🙁 pentlja mi ni všeč.
    Sicer je to stvar okusa, ampak jaz bi raje zavezala na vozel, ali samo enkrat, ker je pentlja preveč materiala, takoj pod prsmi. Ampak….ja….
    Prvič, draga Lorella, odkar vam sledim, da mi nekaj ne ugaja.
    Drugače pa je autfit zelo lep! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.