Modne bleščice tega tedna

Še en jesensko barvit ter hkrati modno čudovit teden je za nami. Tudi slednji je prežet predvsem z novostmi za letošnje zimske praznike, še vedno sem ter tja kapljajo sveže reklamne kampanje te zime, hkrati pa je tudi zaznati veliko število spomladanskih katalogov in celo modnih revij naslednje tople sezone. Preverimo torej nekaj tistih najprivlačnejših preteklega tedna:

Modna hiša Valentino tokrat prihaja kar z dvema povsem novima kampanjama, kjer tisto z naslovom The Party Collection seveda posvečajo praznični, drugo pa resort 2022 sezoni.

Valentino Holiday 2021
Valentino Resort 2022

Louis Vuitton pa je te dni zajadral med oblake in tam našel navdih za svojo novo kampanjo kolekcije cruise 2022.

Louis Vuitton Cruise 2022

Svojo prvo praznično podobo te dni razkriva tudi modna hiša Gucci, ki razkriva določene kose njihovega posebnega sodelovanja z Balenciago, naslovljenega The Hacker Project.

Gucci Holiday 2021 x Balenicaga

Polno prazničnega veselja in razigranosti bomo tokrat lahko našli tudi pri znamki Tommy Hilfiger, kjer seveda na primanjkuje retro stila in mladostnega navdiha.

Tommy Hilfiger Holiday 2021

Prav posebno sodelovanje se je spletlo med Proenzo Schouler ter znamko Mercedes-Benz, v kampanji nastale kolekcije pa sta pozirala Laura Dern in Ellery Harper.

Proenza Schouler x Mercedes-Benz

Še eno sodelovanje pa tokrat prihaja tudi s strani znamke BCBGMAXAZRIA in znamke spodnjega perila Cosabella, za kampanjo katere pozira Ireland Baldwin.

BCBGMAXAZRIA x Cosabella

Nenazadnje pa ta teden ne gre spregledati niti praznične kampanje draguljarske hiše Cartier, ki so ji nadeli naslov Love is All, k sodelovanju snemanja pa povabili znana imena, kot so Ella Balinska, Mariacarla Boscono, Monica Bellucci, Khatia Buniatishvili, Lily Collins in mnoga druga.

Cartier Holday 2021
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.