Najljubše rdeče šminke zvezdnic

Rdeča šminka velja za simbol lepote že od nekdaj. V predprazničnem času si jo preprosto moramo omisliti, saj rdeča barva spominja na božič in vse čarobno, kar pride zraven. Popoln odtenek izberite na podlagi barve vaše polti, oči in las. Strokovnjaki v drogerijah in drugih specializiranih trgovinah vam bodo najboljše svetovali. Morda pa najdete dvojnico med naslednjimi zvezdnicami in si izposodite njihov izdelek.

Pevka Taylor Swift je trenutno buri duhove z izidom novega videospota (kratkega filma) All Too Well. Igralka Sadie Sink, ki igra Taylor v videospotu nosi njeno prepoznavno rdečo šminko. Taylor Swift prisega na različne lepotne znamke, njen osebni vizažist pa je izdal, da je NARS Velvet Matte svinčnik v odtenku Dragon Girl najljubši. Prisega prav tako na MAC Retro Matte šminko v odtenku Ruby Woo in Tom Ford Matte šminko v barvi Flame. 

Lepotna kameleonka Rihanna vedno očara s svojim izborom ličil. Nič čudnega ni, saj ima svojo znamko Fenty beauty s široko paleto izdelkov. Med najljubšimi izdelki je Stunna lip paint, dolgotrajna tekoča šminka po imenu Uncensored. 

Igralka Margot Robbie najraje uporabi znamko Hourglass za doseganja popolnih rdečih ustnic. Njen must have sta Hourglass svinčnik za obrobo ustnic v Raven odtenku in tekoča šminka v istem odtenku. Trik, ki ga uporabljajo na njej vizažisti, je, da okoli ustnic uporabijo korektor, da rdeča barva pride do izraza. 

Manekenka Kendall Jenner na rdečih preprogah velikokrat popestri svoj videz z rdečo šminko. Njen izbor je šminka Estee Lauder, v odtenku Resless. Za kanček glamurja pa poseže po lip glossu znamke BH Cosmetics prav tako v rdečem odtenku.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.