Prihajajo seksi nogavice za letošnjo zimo

Te pa so res nekaj posebnega in če nosijo podpis Caldezonia, potem vemo, da bodo tudi zelo modne. Na police namreč prihaja nova kolekcija Calzedonia Rockband, posvečena predvsem rokerskemu trenutku, ki ga doživlja zdaj svet in Italija, še posebej s pomočjo skupine Maneskin, ki je navdušila mnogo mladih (in še več žensk, zahvaljujoč karizmi pevca Damiana Davida). Calzedonia je torej sprejela super odločitev in si omislila kolekcijo, ki diši po glasbi, skupini Queen, Rolling Stones, noči in želji po zabavi. Modeli so posrečeni in tudi zelo nosljivi.

Calzedonia Rockband

Dolge, hlačne nogavice ali kratke, ki jih nosimo s kavbojkami in krajšimi hlačami tako, da se vidijo! Odlična je kombinacija z nižjimi bulerji ali mokasinkami, seveda so tudi superge opcija, morda skupaj z usnjeno jakno! Mladostniško in posrečeno, v trendu in hkrati pametno, saj nogavic ni nikoli preveč in vedno potrebujemo nove. Glavno vlogo odigrajo napisi in črna barva, modelov je sicer res veliko, tako da izbrati ne bo težko. Najdete mrežaste nogavice, živalski potisk, črte in pike, optične efekte in grafične vzorce. Kot običajno nam Calzedonia ponuja tudi legice iz umetnega usnja, z vzorci, potiskane in še kaj bi se našlo.

Skratka: december je pred vrati in to je super priložnost za kakšno novo modno kombinacijo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.