Stajling dneva: moder pulover

Drage bralke in čudovite ženske,

za mano je noro lep vikend, v katerem sem imela izkušnjo dela v Sephori v Trstu (in o tem bom še pisala), hkrati sem bila v objemu ljubega gozda in dobro napojila baterije. Zdi se mi ključnega pomena imeti te svoje majhne, velike prostore zato, da pridem k sebi, ostanem prizemljena, hkrati se vedno bolj privajam ujeti vse odtenke narave in sveta, ki se zdaj pripravlja na zimo. In vmes sem nabavila nove božične blazine, tako da budno spremljam prihajajoči december in trenutek, ko bom lahko zamenjala vse jesenske venčke. Vem, da smo obkroženi z novicami, ki niso ravno najlepše, a hkrati tako brezkompromisno verjamem, da bo 2022 prineslo veliko dobrega, da se ga prav veselim. In vmes uživam življenje, tudi v modrem puloverju.

Objem in lep začetek tedna vsem.

Za stajling dneva sem izbrala prav lepo, svetlo modro pletenino, ki me je v zadnjem tednu pogosto grela in tako poskrbela za noro lepe trenutke. Všeč mi je letošnja moda, ker prinaša veliko modelov puloverjev in mnogokrat je tako, da imajo posebne vzorce, rokave, velike ovratnike, dodelane detajle. Povrh vsega so še topli, tako da jih sploh ljubim. Bila sem neodločena med kavbojkami in elegantnimi, volnenimi hlačami, a sem vseeno izbrala druge, bolj zato, da preverim, ali lahko še vedno zlezem vanje. Imam jih namreč že 15 let, a so kot nove in všeč mi je, da so tako tople. Enostavno in pametno, za dan, ki ni bil najbolj topel, a sem se imela vseeno brezhibno dobro.

Moj stajling je sledeč: pulover Chicwish, hlače Lazzari, salonarji Guess, torbica Chloé.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.