Modne bleščice tega tedna

Čudovito majsko vreme nas iz dneva v dan premamlja z mislimi na bližajoče se poletne mesece, za piko na i pa seveda tudi tokrat služijo mnoge reklamne kampanje. V slednjih ne manjka sonca, morja in gole kože, pa tudi izjemno zapeljivih modnih kosov, hkrati pa vse glasnejše postajajo tudi lepotne kampanje, sploh tiste, ki predstavljajo novosti na področju dišav. Preverimo, kaj zanimivega so nam razkrile modne hiše v teh dneh:

Da vse le ne diši po poletju, pa nam tokrat dokazuje mnogo predjesenskih kampanj, med katerimi izstopa tudi Diorjeva, kjer poudarek sloni na moči ženstvenosti.

Dior

Pre-fall reklamne fotografije tokrat predstavlja tudi Marc Jacobs, njihova ambasadorka pa je slovita Naomi Campbell.

Marc Jacobs

Še ena čudovita predjesenska podoba prihaja s strani znamke Self-Portrait, njihov obraz in telo pa je prelepa Irina Shayk.

Self-Portrait

Pestro je tudi na področju modnih dodatkov, znova lahko občudujemo torbice, kjer zagotovo izstopa tudi linija z imenom Top Handle Bag modne hiše Salvatore Ferragamo.

Salvatore Ferragamo

Prav tako je tu nova JW Anderson kampanja za torbice, poimenovane Bumper Bag, z njimi v rokah pa pozira pevka Charli XCX.

JW Anderson

Nenazadnje je tu še kanček športne mode, in sicer izredno privlačna kolekcija znamke Adidas v sodelovanju s supermodelom Karlie Kloss, namenjena letošnji topli sezoni.

Adidas x Karlie Kloss
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.