Stajling dneva: večnost male črne

Drage bralke in prijateljice,

v tem trenutku se nahajam na svoji najljubši terasi, ki smo jo pred dvema dnevoma pobarvali in zdaj noro diši, nekakšna mešanica med barvo in lesom, ki me očitno sprošča. Kačji pastir leži na beli ograji, spodaj ga Beatrice občuduje in najbrž razmišlja, da bi lahko skočila do njega, a se ji prav ne ljubi. Nekje blizu morajo imeti čebele gnezdo, ker neprestano brenčijo okoli mene, jaz pa samo strmim v to čudovito zeleno barvo in se trudim ujeti njene neskončne odtenke, a bolj kot gledam, manj mi je jasno, kako zna biti narava popolna. Je toplo, a nikakor vroče, uživam v tišini trenutka in razmišljam, da bi vsak dan moral biti prav takšen. In potem me prešine, da je vse v meni in prav jaz sem tista, ki lahko vedno, prav v vsakem trenutku, vse to spremeni. Mar ni to naša super moč?

Želim vam čudovit ponedeljek in potem še bolj čudovit teden. Bodite srečne.

Za stajling dneva sem izbrala malo črno, v katero sem se zaljubila predvsem zaradi luknjičaste tkanine. Te so zdaj zelo aktualne in v sebi nosijo ne le zračnost poletja, temveč tudi neke vrste retro pridih, ki mi je zelo všeč. Tanek pas za pentljo, lepi rokavi in prava dolžina poskrbijo, da postane ta obleka res primerna za vsak dan. In super vesela sem, da sem iz omare vzela torbo iz rafije, ki jo obožujem, in se odpravila na pot. Razmišljam, da potrebujem še črne špagarice in jih zdaj že pridno iščem!

Moj stajling je sledeč: obleka Comma, torba Soliver, sandali Uterque, biseri Oliver Weber.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Ko sem zagledala sandale, sem se spomnila na Monico Bellucci v filmu Malena….

    Sicer pa – tako redko te vidim v črni, da je tole kar malo presenečenje, stajling v kombinaciji z biseri mi je pa čudovit.

    XOXO

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.