Še vedno modna jeans obleka

Vedno pride in potem gre, tako kot tiste večne stvari, ki pa so zelo vezane na sezono. Jeans obleka je danes prisotna v mnogih različicah in dejansko si lahko omislite tisto, ki je najbolj prilagojena ter primerna vaši postavi. Kratka, gladka, dolga, z naborki, midi, z gumbi, na naramnice ali s kratkimi rokavi, danes imate na izbiro nešteto modelov, povrh vsega je tukaj tudi svetel ali temen jeans.

Tista z gumbi v sprednjem delu je že nekaj časa aktualna in po svoje tudi lepa. Lahko ima naramnice, kar pomeni, da jo lahko kombinirate s prav navadno belo T majico in tako dosežete zelo športen videz. Pri obleki iz jeansa je pomembno, da jo nosimo brez hlačnih nogavic, zato je njena sezona zdaj, ko zunaj še ni 30 stopinj, hkrati smo lahko že brez nogavic. Alternativa so seveda kratke nogavice, ki jih kombinirate podobno, kot s kavbojkami. Pomislite na udobje s kančkom stila. Če se odločite za nakup, pazite tudi na kompaktnost tkanine: za obleko je vedno dobro, da je jeans nekoliko lažji, saj moramo vedeti, da bo pokril tudi zgornji del telesa, zato je kar dobro, da je nekoliko bolj fleksibilen.

Benetton
Tally Weijl
Tally Weijl

Tally Weijl

Kar zadeva dodatkov ostanite športne: torbica čez ramo, malo nahrbtnik ali torba iz rafije so vedno prava izbira.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.