Modni detajl: razgaljena ramena

Gola ramena niso nobena novost v modnem svetu. Modni detajl, ki ravno prav razgali kožo, ostalo pa prepusti domišljiji, je kot nalašč za prihajajoče tople dni. Načinov, kako ga nositi, pa je nešteto, srajc, majic in oblek. Za kanček elegance posezite po srajci z golimi rameni. To lahko skombinirate z jeans hlačami za vsak dan, kot nalašč pa je kombinacija tovrstnega topa in širokih hlač, ki so ta hip pravi modni hit. Ljubiteljice matchy-mathcy modnih kosov si privoščite krilo ali hlače v istem odtenku kot je vaš top z modnim razgaljenim modnim detajlom.

Zelo lepe so kombinacije s krilom ali obleko. Pri izbiri dolžine modni strokovnjaki priporočajo midi ter maxi dolžino, sploh če je izbira za posebno priložnost. Neveste, pozor, če si še niste izbrale slavnostne obleke, ima ta lahko razgaljena ramena in volančke v boho šik slogu. V pastelnih barvah pa lahko družice posežete po detajlu, ki je kot nalašč za toplejše temperature. Če se za hip vrnemo nazaj k uličnemu slogu, bomo oprijete obleke videli največkrat v kombinaciji z nizko obutvijo, na dan bodo prišli loafers čevlji, balerinke in seveda sandali.

Minimalistke boste top ali obleko z razgaljenimi rameni izbrale zelo enostavno, enobarvno, najverjetneje v črni, bež ali beli barvi. Na drugi strani so tudi vzorčki, prej omenjeni naborki ter barve, ki prav tako ne smejo manjkati v topli sezoni. Pri nošnji trenda golih ramen bodite pozorne, da so ostali kosi čim bolj enostavni, da lahko modni detajl zares pride do izraza.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.