Moj izbor iz poletne kolekcije Heidi Klum za Lidl

Poletno sonce že vabi in tukaj je nova kolekcija, ki si jo je omislila Heidi Klum za Lidl. #letslovesummer je njen moto in res je tako, saj so vsi predstavljeni kosi idealni za dopust, pustolovščino ali potep s prijateljicami. Vse je na svojem mestu in kot običajno, bodo na svojem mestu tudi cene! Ta kolekcija, četrta do sedaj, mi je všeč zato, ker ponuja etno slog in kose, ki so mišljeni za vsak dan; moja prva izbira pa je bila dolga etno obleka, v črni barvi in z rožami, ki jo nosi tudi Heidi v reklamni kampanji. Zdi se mi, da je prava poletna izbira in hkrati kos, ki ga moramo imeti takrat, ko smo na dopustu in z možgani na paši. Navdušil me je tudi jeans, sploh kratek, raztrgan ali cel, vsekakor zelo nosljiv, denimo z navadnimi bombažnimi majicami in nizkimi sandali. To pa je moj izbor, v pričakovanju 18. junija, ko bo kolekcija na voljo v vseh Lidl prodajalnah.

Dolga etno obleka

Kot rečeno, ljubezen na prvi pogled. Všeč mi je, ker je tako podeželska in nič oprijeta, zato je tudi udobna in praktična. Običajno poleti nosim svetle barve, a ta ima v sebi nekaj posebnega, sploh ne znam obrazložiti, kaj … Morda mi v spomin prikliče mamo, ki ima prav tako rada tovrstne obleke in mi je zato tako všeč.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kratke jeans hlače

V tej kolekciji jih je veliko in so res super. Mislim, da gre vedno za dober kroj in kvaliteten jeans, ki se zna prilagoditi telesu. Ta je ravno prav elastičen in dovolj dolg, da normalno sediš. Kombinirala sem ga s čipkasto bluzo znamke Alice&Olivia, všeč mi je bil kontrast med jeansom in nežnostjo tega kosa. Nizki sandali pa so seveda nujni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Navadna T majica in kratke hlače

S to kombinacijo ne gre zgrešiti, vedno dobro deluje. Všeč mi je, ker je udobna in nosljiva, povrh vsega sem dodala nizke sandale, prav tako iz te nove linije, ki so izredno udobni, cofi pa nedvomno naredijo svoje. Rjava kolekcija iz semiša pa je iz prejšnje kolekcije in vedno pride prav. Tudi vojaška barva me navdušuje, rada jo nosim in se v njej dobro počutim.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Etno top s kratkimi hlačami

Črna in bela kombinacija, ki je zelo varna, hkrati pa tudi všečna. Super so detajli na topu iz jerseyja, ki je mimogrede zelo, zelo mehak, in pa kulisa na hlačah; tako sem ustvarila komplet! Hlače so na voljo tudi v temni različici, a običajno sem bolj za svetle barve, tako da je bila moja izbira sledeča.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lidl je s to kolekcijo poskrbel tudi za naše male punčke, kar me zelo, zelo veseli! 18. junija si boste lahko vzele malo več časa, saj bodo poleg kosov za ženske v trgovini tudi kosi za vaše male princese. Saj veste, matchy matchy je vedno v modi, sploh pri puncah!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.